Ruben Lavooij

Een goede wandeling door de natuur gaat er altijd in bij Ruben, hij is vaak te vinden bij vrienden voor een potje Quiplash op de Switch, in de keuken of op het airsoft veld. Reizen vind hij geweldig, vers terug na 4,5 jaar uit Groot-Brittannië is hij weer helemaal klaar voor bitterballen, stroopwafels en kiwi’s.

Lees meer

E-commerce draait door

Ruben houdt ervan om complexe problemen aan te pakken. Hij haalt zijn voldoening uit het helpen en zorgen dat alles naar behoren werkt. Met een brede achtergrond in verschillende systemen zoals Magento, WordPress en Drupal is er altijd wel een oplossing te vinden. Het internet en technologie zijn zijn passie, vliegen met drones of met zijn 3D printer toch maar weer een onderdeeltje voor een project te printen doet hij daarom ook graag! Probleem oplosser van nature!

Zijn focus ligt binnen Redkiwi bij de Magento e-commerce, snel reageren bij problemen, want hoe langer het systeem stilligt hoe groter het probleem word! Goed schakelen en communiceren zijn de sleutel om tot in de puntjes support te kunnen leveren!