UX Design

De digitale wereld staat vol met mooie designs. Er komt echter meer bij kijken dan het samenvoegen van mooie plaatjes. Dat is namelijk nog geen UX design. Een UX design is een ontwerp die de user experience van deze digitale oplossing visualiseert. Hierbij is vooraf nagedacht over het opstellen van persona’s en de juiste customer journey. Een UX design waarmee jouw eindgebruikers matchen, overgaan tot meer informatie, een aankoop, een inschrijving: dat is het doel! Een design waar zij niet omheen kunnen. En niet meer weg willen als zij het hebben gezien.

Lees meer

Maak kennis met UX agency Redkiwi

Creatieve concepten bedenken wij als UX agency dagelijks. Onze UX-designers werken de digitale strategie uit in een visueel ontwerp. Eerst aan de hand van wireframes en later pixel perfecte UX-designs die je van je scherm knallen. Wij geven met UX design onder andere advies over content, sitestructuur en navigatiestructuur. Dat doen wij aan de hand van beschikbare gebruikersgegevens, user research en usability testing. Data gebruiken is essentieel, hiermee krijg je namelijk inzicht in de meest optimale customer journey.

De eerste indruk met jouw UX design

Wat beïnvloedt hoe wij naar een organisatie kijken? En waarop baseren we onze keuzes? Juist ja: design! Uitstraling is het belangrijkste en daarom bedenken wij een UX design dat steeds de verwachtingen van jouw eindgebruikers overtreft. Een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg er dus voor dat het een goede eerste keer is. En hoe eenvoudiger het concept en het gebruik daarvan, des te groter het succes. Met onze UX designs voor websites dragen wij bij aan de impact van jouw organisatie en zorgen wij ervoor dat jij de rode kiwi tussen de groenen bent.

Op zoek naar onderscheidend vermogen en daarmee naar UX design? Dan kunnen wij je, als UX agency, helpen. Met onze concepten maken wij jouw organisatie de rode kiwi tussen de groenen. Deel je uitdaging.

Een schat aan ervaring

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Deel jouw uitdaging

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.