Redkiwi een UX Agency met user experience specialisten

User experience, ofwel gebruikerservaring, is hét keyword van onze digitale oplossingen. Alle digitale oplossingen ontstaan bij een digitale strategie en te denken vanuit de doelgroep, vanuit de eindgebruikers.  Als ux-agency ontwerpen wij digitale oplossingen met de juiste flow om deze eindgebruikers aan te zetten tot actie. Daarnaast zetten wij de user experience op een juiste manier in, wat de bezoeker een positief gevoel geeft. Natuurlijk verliezen we de wensen van de klant daarbij geen seconde uit het oog.

Lees meer

Een UX Agency dat complexiteit omzet naar eenvoud.

Voor een eindgebruiker moet het gebruik van een digitale oplossing voelen als een tweede huid. Hoe een eindgebruiker van A-Z navigeert, bepalen we in de customer journey. Vaak is de huidige klantreis onnodig complex. Klik achter klik achter klik, pagina na pagina na pagina. Als UX Agency begrijpen wij dat deze complexiteit onnodig is. Daarom streeft ons UX team naar eenvoud. Eenvoud in keuzes voor de eindgebruiker. Simpel, helder en overzichtelijk op het einddoel af. Wij luisteren graag naar de klant maar nog liever naar de eindgebruiker. Via bijvoorbeeld usability testing krijg je gebruikersinzichten die je weer kunt gebruiken om resultaatgericht te werk te gaan. Door te ontwikkelen, meten en leren verbeteren we de user experience en behalen we samen je doelstellingen.

Intuïtief, natuurlijk, simplistisch en eenvoudig

Omdat wij als UX Agency customer driven te werk gaan, staat de eindgebruiker centraal in al het digitale werk wat wij leveren. Wij beginnen met te begrijpen wie je eindgebruikers zijn en in welke ‘digitale wereld’ zij met jouw organisatie actief zijn. In een aantal sessies gaan we gezamenlijk op zoek naar de nodige inzichten, data, beslissingen en de meest ideale customer journey. Als UX Bureau in Rotterdam ontwikkelen wij vervolgens UX designs die wij kunnen valideren. Volgens wordt de user experience doorontwikkeld tot een werkende digitale oplossing. Daarna gaan we verder op basis van gebruikersdata. We blijven aan de knoppen draaien om het platform door te ontwikkelen en het elke dag een beetje beter te maken. Zo brengen we als UX Agency jouw organisatie en doelgroep steeds weer een stukje dichter bij elkaar.

UX Bureau met blik op de toekomst

De doelgroep ontwikkelt zich continu. Nieuwe kennis, nieuwe ervaringen, een nieuwe visie en dus een ander gebruik van jouw platform. Des te belangrijker is het dat jouw platform ook evolueert. Door continu te blijven optimaliseren op basis van data, maakt ons UX team het platform steeds beter. Zo blijf jij voldoen aan de veranderende wensen van je eindgebruikers.

Meer weten?

Neem contact op

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.