Specialisten bij UX bureau Redkiwi

Elke digitale oplossing draait om de eindgebruiker, als UX bureau weten wij dat als geen ander. De eindgebruiker is immers degene die de oplossing moet testen en in gebruik moet nemen. Als UX bureau nemen wij de feedback van de eindgebruiker mee in onze ux-designs. We verdiepen ons in de eindgebruiker, luisteren naar hem of haar en betrekken hen bij het creatieproces. Zo ontstaat een digitale oplossing die precies de juiste snaar raakt.  Samen met jou creëren we een user experience die je eindgebruikers dichter bij jouw organisatie brengt.

Lees meer

Een customer driven UX bureau

Customer driven? Ja toch! Hoewel data driven de gangbare term is, geven wij als UX bureau de voorkeur aan de term ‘customer driven’. Dat betekent dat we in alle stadia van het proces de klantbehoefte centraal stellen. Ons UX team begint bij het samenstellen van onze digitale oplossingen met een doelgroepenonderzoek. Dit leidt tot het definiëren van (een aantal) eindgebruikers van jouw producten en/of diensten. Wij vinden het in dit onderzoek niet alleen belangrijk om de verzamelde data op een juiste manier te interpreteren, maar ook om jouw eindgebruikers te ontmoeten. Op die manier kunnen we ook de emotie van je eindgebruikers ervaren wanneer ze jouw platform bezoeken. Dat leidt in veel gevallen tot nieuwe, waardevolle inzichten.

Intuïtief, natuurlijk, simplistisch en eenvoudig

Een solide User experience design is cruciaal voor een sterke online beleving. Dit is immers bepalend voor de manier waarop de doelgroep jouw platform ervaart. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze digitale oplossingen intuïtief en natuurlijk aanvoelen. Waar een platform op gebied van open source development enorm complex mag zijn, moet het op visueel gebied simplistisch voelen en eenvoudig te gebruiken zijn. Alleen op die manier is de eindgebruiker blij met elke blik, swipe en klik.

Meer business dankzij onze UX Experts

Als UX agency leveren wij niet ‘het doet wat het moet doen’. Het gaat verder dan dat. De eindgebruiker moet zich begrepen voelen. Elke dag werken onze UX experts aan de best mogelijke digitale ervaring voor klanten. Voorafgaand aan het ontwerpproces kruipen wij in de huid van de eindgebruiker, testen we concepten en overtreffen we de verwachtingen. Als UX Bureau koppelen jouw organisatiedoelstellingen aan gebruikersbehoeften en ontwerpen met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Meer weten?

Neem contact op

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.