Vacature Online Marketing Adviseur

In deze nieuw in te richten functie zoeken we iemand die Afdeling Online een gezicht geeft bij Redkiwi op kantoor. Je werkt ongeveer drie dagen per week in Rotterdam en twee in Helmond, waarbij de focus ligt op het bedienen van nieuwe klanten in de Randstad en het meedenken met online marketing vraagstukken die bij de klanten van Redkiwi spelen.

Ons zusje Afdeling Online is een jong en ambitieus online marketing bureau dat vanwege een groeiend aantal klanten op zoek is naar een Online Marketing Adviseur voor haar vestiging in Rotterdam.

De samenvatting: wat ga je doen?

Als Online Marketeer Adviseur ken jij de online marketingwereld op je duimpje en kun je anderen hierover nét zo enthousiast maken als je zelf bent. We hoeven jou niets te vertellen over disciplines als SEA, SEO, Social Advertising of Analytics maar nog belangrijker: jij weet iedere dag opnieuw de juiste overkoepelende strategie te kiezen voor onze nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten overtuigen: dat is waar jij warm voor loopt. In combinatie met inhoudelijk advies geven en op zijn tijd lekker zelf aan de knoppen draaien.  

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees de hele vacature op de site van Afdeling Online.

Share this message