Waarom Open Source?

Open Source software biedt je als eigenaar van een website veel voordelen. Met name de grote community aan ontwikkelaars maakt dit type software interessant.

Lees meer

Veiligheid

Omdat er vele mensen aan Open Source ontwikkelen worden eventuele problemen tijdig ontdekt. De community zorgt er vervolgens voor dat beveiligingspatches snel worden gedistribueerd. Je beschikt hiermee over een bijzonder veilig systeem. Nu en in de toekomst.

Onafhankelijk van leverancier

Met een systeem als TYPO3 of WordPress ben je niet gebonden aan één leverancier. Als je met een andere partij wenst te werken kun je je website eenvoudig meeverhuizen. Indien je kiest voor een eigen CMS van een webbouwer, dan is meeverhuizen vaak niet mogelijk.

Geen licentiekosten

De term Open Source zegt het al. Het systeem is vrij beschikbaar. Je hoeft dus geen dure licentiekosten te betalen voor het systeem.

Delen van kennis leidt tot hogere kwaliteit producten

Het gezegde luidt: twee weten meer dan één. In het geval van Open Source werken vaak duizenden ontwikkelaars aan een systeem. Het resultaat is een kwalitatief beter product dan een ontwikkelaar in zijn eentje ooit kan bereiken.

Open standaarden en structuren

De ontwikkelingen in de Open Source markt kennen een ‘open’ karakter. Hierdoor worden koppelingen met andere systemen eenvoudig gerealiseerd. Vaak worden de open standaarden uit de Open Source markt overgenomen als de standaard in de markt. Je bent er dus van verzekerd dat jouw systeem eenvoudig met andere systemen kan communiceren.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Zijn jullie prijzen fixed fee of komen er nog onverwachte kosten bij kijken?

Zijn jullie prijzen fixed fee of komen er nog onverwachte kosten bij kijken?

Voor iedere fase in het project geven wij een fixed inschatting af, met uitzondering van het koppelen van systemen (ERP, CRM, etc.). Dit is omdat wij afhankelijk zijn van derde partners/systemen en de inrichting daarvan.

Wie is mijn contactpersoon tijdens en na het project?

Wie is mijn contactpersoon tijdens en na het project?

Tijdens het project heb je een ervaren projectmanager die het project van A tot Z begeleid. Na livegang zal het project worden overgedragen aan onze supportafdeling. Tijdens de gehele periode heb je een vaste accountmanager.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.