Wat is TYPO3?

TYPO3 is een contentmanagementsysteem dat door het grote aantal standaardapplicaties direct out-of-the-box te gebruiken is. Daarnaast kan TYPO3 een goede basis vormen voor meer complexe omgevingen – bijvoorbeeld als sprake is van integratie met backoffice-applicaties.

Lees meer

TYPO3: gemakkelijk en gebruikersvriendelijk

Voor redacteuren is TYPO3 een intuïtief en gebruikersvriendelijk systeem dat het mogelijk maakt om gemakkelijk pagina’s aan te maken of te beheren met enkele klikken van de muis. Met TYPO3 kan iedereen in de organisatie deelnemen aan het onderhouden van de website.

TYPO3: ook voor Multimedia

De mogelijkheid verschillende multimedia-bestandsformaten te verwerken en de directe verwerking van illustraties aan de serverkant, zijn maar enkele van de geavanceerde standaardfunctionaliteiten van TYPO3. Bovendien bevindt zich in de backend een uitgebreid systeem voor interne communicatie en workflow.

TYPO3: verregaande autorisatiemogelijkheden

Beheerders van het TYPO3 CMS zullen onder de indruk zijn van de gedetailleerde autorisatiemogelijkheden. Zo kan autorisatie worden afgedwongen op basis van taal. Verder kan TYPO3 draaien op zowel Linux- als Windowsomgevingen.

Wat levert TYPO3 op?

  • Lagere kosten dan een vergelijkbaar systeem
  • Weinig foutkosten
  • Consistentie van boodschap en merk
  • Gebruikersgemak
  • Tijdswinst
  • Hergebruik van tekst en illustraties
  • Tevreden personeel en collega’s

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wanneer moet ik upgraden?

Wanneer moet ik upgraden?

Daar adviseren wij je uiteraard graag over. Het is niet verstandig direct een upgrade uit te voeren wanneer deze uit is gekomen (grote kans op kinderziektes). Wij gaan altijd in overleg en samen kijken we wat de impact van de upgrade heeft op het platform.

Hoe gaan jullie om met upgrades van mijn platform?

Hoe gaan jullie om met upgrades van mijn platform?

Upgrades worden nauwlettend in de gaten gehouden. Upgrades zijn vaak arbeidsintensieve projecten voeren wij daarom niet automatisch door. We gaan graag eerst met je om de tafel om de impact (van de upgrade) op het platform in te schatten.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.