TYPO3 Content Management Systeem (CMS)

Met het TYPO3 Enterprise Content Management Systeem (CMS) beheert u op eenvoudige wijze uw website. Wanneer jij succesvolle content wilt creëren, beheren en delen in welke vorm dan ook, dan is TYPO3 de juiste tool.

Of uw website nu bestaat uit tien pagina’s of enkele honderden. Of de website door één persoon wordt beheerd of door een hele redactie. Of het één site betreft of meerdere sites. Dat maakt niet uit, in het TYPO3 CMS stelt je in staat om deze flexibiliteit aan te kunnen, evenals de groei die het bedrijf doormaakt. Het CMS past zich aan, met wat hulp van ons, aan jouw behoeften.

Lees meer

Waarom kiezen voor het TYPO3 CMS van Redkiwi?

Redkiwi is een groot fan van het TYPO3 CMS. We werken al sinds het ontstaan van Redkiwi met TYPO3 en daardoor:

 • hebben wij meer dan 500 projecten hebben gerealiseerd, onder andere voor VARA, TROS, RET, HTM, Gemeente Utrecht, Leiden en Haarlem, Uitgeverij Coutinho & Boskalis;
 • bij Redkiwi meerdere TYPO3 Certified Integrators werken;
 • we nauw betrokken zijn bij de TYPO3-community: als organisator van het jaarcongres in Nederland; als spreker op nationale en internationale evenementen; als sponsor gemeentelijke gebruikersvereniging; als mede-ontwikkelaar van ‘core extensies’ en het cms en als partner om TYPO3 in Nederland meer zichtbaar te maken;
 • we als eerste Nederlandse organisatie aangesloten zijn bij de officiële TYPO3 Association;

TYPO3: duizenden websites wereldwijd!

TYPO3 wordt voor 500.000+ websites wereldwijd toegepast. In ruim 50 landen zijn bedrijven actief die dit Open Source Enterprise Content Management System implementeren en het is beschikbaar in maar liefst 48 talen! Enkele feitjes over TYPO3:

 • 9 miljoen downloads wereldwijd
 • 9.000 features
 • 1.500+ extensies en modules beschikbaar
 • Open Source, dus géén licentiekosten voor het gebruik van TYPO3.
 • Multisite & multi language opties
 • Verschillende toegangsrechten

TYPO3 CMS = gebruiksvriendelijk

Met TYPO3 kun je eenvoudig digitale content publiceren in elk kanaal dat je vandaag de dag nodig hebt – en zelfs in een kanaal waar je eerder niet aan gedacht had! Trouw aan de oorspronkelijke taak van een CMS, dus het scheiden van content en de presentatie daarvan, wordt het voeden van meerdere kanalen eindelijk een eenvoudige taak.

Het maakt niet uit of je een website, een social media hub of een full-blown media-center wilt runnen. Of je je marketing wilt automatiseren met behulp van tools zoals Hubspot of je je succes wilt bewaken via Yoast SEO & analytics.

Met TYPO3 kun je ‘eenmaal gecreëerde’ content naar verschillende kanalen en formaten publiceren, eenvoudig en automatisch.

TYPO3 als basis voor je digitale oplossing?

We helpen je graag verder

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel Nick

Accountmanager
010 281 96 33
schurink@redkiwi.nl
Nick Schurink