TYPO3 Rotterdam

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Het beste adres voor TYPO3 in Rotterdam

Als je een website nodig hebt, dan is een keuze voor TYPO3 CMS haast altijd de juiste. Dit CMS biedt de fantastische combinatie van eenvoud en mogelijkheden. Met minimale middelen kan vrijwel alles gerealiseerd worden. Dat betekent dat het systeem, naast alle standaard features van een website, ook prima fora, weblogs en webwinkels faciliteert. Al vele jaren is TYPO3 een betrouwbaar systeem gebleken dat bovendien nog steeds wordt doorontwikkeld. Wie kiest voor TYPO3 kan er dus van op aan dat ook alle toekomstige uitbreidingswensen eenvoudig gerealiseerd kunnen worden, zonder dat daarvoor het hele systeem op de schop moet. TYPO3 wordt door enkele grote bedrijven en diverse overheidsinstellingen gebruikt. Onder de gebruikers van dit systeem zijn ook vele tevreden klanten van Redkiwi, die je aantreft in onze portfolio. Ben je gevestigd in Rotterdam of omgeving? Neem voor TYPO3 in Rotterdam contact op met ons Rotterdamse hoofdkantoor. De voordelen van een TYPO3 website ontwikkeld door Redkiwi:

  • Een website die direct voldoet aan al je wensen;
  • Volop mogelijkheden om zelf aanpassingen te doen;
  • Een zoekmachinevriendelijke website;
  • Samenwerken met een partner die vele jaren ervaring heeft met TYPO3.

De ervaring van Redkiwi werkt voor jou

Of je nou op zoek bent naar een ontwikkelaar van TYPO3 in Rotterdam of elders in Nederland, wanneer je die zoektocht start dan staat je keuze voor TYPO3 waarschijnlijk al vast. Voor elk CMS geldt echter dat de kwaliteit ervan mede afhankelijk is van de websitebouwer waarmee je samenwerkt. En juist op dat vlak biedt Redkiwi meerwaarde. Als een van de snelst groeiende internetbedrijven van Nederland is Redkiwi je ideale partner. Enerzijds hebben wij volop kennis van TYPO3 en de laatste ontwikkelingen daarin, anderzijds weten wij maar al te goed dat er bij de ontwikkeling van een goede website veel meer komt kijken dan kennis van CMS. Wij werken conversiegericht, denken vanuit het perspectief van je websitebezoekers en ontwikkelen altijd een originele en aansprekende website.

Ben je ook op zoek naar een ontwikkelaar van TYPO3 in Rotterdam? Laat dan gerust een bericht achter, wij nodigen je graag uit voor een kop koffie en een oriënterend gesprek.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Zijn jullie prijzen fixed fee of komen er nog onverwachte kosten bij kijken?

Zijn jullie prijzen fixed fee of komen er nog onverwachte kosten bij kijken?

Voor iedere fase in het project geven wij een fixed inschatting af, met uitzondering van het koppelen van systemen (ERP, CRM, etc.). Dit is omdat wij afhankelijk zijn van derde partners/systemen en de inrichting daarvan.

Hoe verloopt het proces?

Hoe verloopt het proces?

Nadat de offerte akkoord gaat de projectmanager met het project aan de slag. Concept, strategie en design wordt ingepland. In de loop van het design traject wordt direct gekeken naar de technische haalbaarheid, en kosten, zodat er geen verrassingen zijn. Na design akkoord, gaan we aan de slag met de bouw. Vervolgens krijg je een training, waarna je de site kunt gaan vullen. Tenslotte zetten we de site live. Het project is dan afgesloten, maar dan gaan we bij voorkeur samen een traject aan waarbij we samen de site nog verder kunnen optimaliseren.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Elk project dat wij opleveren is standaard voorzien van een CMS training. We kunnen ook voor onze klanten losse trainingen geven, mocht er bijvoorbeeld een organisatorische wijziging zijn.

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Redkiwi kijkt altijd naar de projectmethodiek die het beste bij jouw organisatie past. Agile/Scrum, Waterval of zelfs het beste van de twee werelden.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.