Webapplications met impact

‘Dat kan toch veel makkelijker.’ Iets wat bezoekers vaak denken wanneer ze rondsurfen op het internet. Dat kan, is ons antwoord. Met de webapplications van Redkiwi maken we mens en technologie weer een team. Een sterke combinatie die prestaties levert. Want impact creëren we met jou. Dat doen we door ons volledig in te leven in jouw bedrijfsprocessen en ons tegelijkertijd te laten inspireren met de wensen van de bezoeker. Alleen dan ontstaat een online ervaring die compleet is én voelt. In al zijn eenvoud.

Creating Digital Impact...

Wij geloven dat wanneer mens en technologie samenkomen er iets bijzonders ontstaat. Een gevoel van euforie. Omdat het eindelijk anders kan. Makkelijker kan. Dat is wat wij doen: wij creëren digitale impact. Hoe we dat doen? Start scrolling!

 • Customer satisfaction

  Het leven van mensen leuker maken, dat is waar we bij Redkiwi warm voor lopen. Met onze web applications maken we online interactiever, gemakkelijker en sneller. Fijn voor de gebruiker, omdat hij alles vindt wat hij zoekt. Omdat hij lekker achterover kan leunen. Omdat hij een complete digitale ervaring krijgt. Fijn voor jou, omdat een tevreden gebruiker een loyale bezoeker is.

 • Customer engagement

  We zeiden het eerder al: een team. Een hechte samenwerking tussen mens en technologie. Dát is hoe we impact creëren met onze web applications. Door interactie te creëren op al die momenten dat het telt voor de bezoeker. Techniek die de mens altijd bijstaat om taken te vereenvoudigen en het leven een stuk gemakkelijker te maken.

 • Cost reduction

  Wij brengen complexiteit terug naar eenvoud, ingewikkelde processen terug naar één druk op de knop. Bij Redkiwi geloven we dat digital transformation jouw business verrijkt. Dat de stap van offline naar een complete online beleving geen optie moet zijn, maar een keuze. Want door processen te stroomlijnen, richt je jouw business logic veel efficiënter in.

Ervaar de kracht van eenvoud

Dagelijks worden grote hoeveelheden informatie verwerkt. Stapels papieren, handmatig afhandelen en het gebruiken van verschillende tools om één taak voor elkaar te krijgen zijn aan de orde van de dag. Dat kan natuurlijk veel eenvoudiger. Wij brengen jouw business logic terug in één gebruiksvriendelijke web application. Ervaar de kracht van eenvoud nu zelf!

 • User experience design

  Voordat we in de code en het design duiken, is het belangrijk te weten wie jouw bezoeker is. Is hij introvert of extravert, gaat hij graag zelf op onderzoek uit of laat hij alles liever op zich afkomen? Antwoord op deze vragen dienen als basis voor het user experience design.

 • Customer journey

  Iedere aanraking met het merk of product moet een blijvende indruk achterlaten. We werken de touch points van de customer journey uit en sluiten hierop aan met digitale oplossingen. Every step of the way.

 • Strategy & Concept

  Op dit moment heeft de consument geen geheimen meer voor ons. Maar wij weten: digital impact vindt namelijk pas plaats wanneer de strategie en het concept van jouw web application aansluiten op jouw merkverhaal, identiteit én doelen. We helpen je graag deze strategie te formuleren en testen de haalbaarheid van het online concept.

  Lees meer over strategy & concept
 • Roadmapping

  Welk pad we samen gaan bewandelen, dat werken we uit in een overzichtelijke roadmap. Elke mijlpaal met zijn eigen planning. En dan … time to hit the road!

 • Design

  Simplicity zie je ook terug in onze designs. Strakke frames, user-friendly navigatie en heldere call-to-actions: alles wat de bezoeker nodig heeft om zijn weg te vinden. Alsof hij de web application als zijn broekzak kent. Hard schreeuwen is niet nodig als je alles kunt zeggen met eenvoud.

  Meer over design

Digitale designers & doeners

Terwijl jij lekker achterover leunt, zorgen wij dat alles geregeld is. Van concept tot resultaat. Elke code, elke visual elke brainwave: iedere fase is in handen van de juiste kiwi. Daarnaast werken we samen met verschillende specialisten die zich keer op keer op keer bewezen hebben.

 • WordPress
  WordPress

  WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen van dit moment. WordPress bestaat inmiddels 10 jaar en er zijn meer dan 65 miljoen websites in 120 verschillende talen. Waar wacht je nog op?

 • Typo3
  Typo3

  TYPO3 is een van 's werelds meest gebruikte open source content management systemen. De TYPO3-community is vooral bekend om zijn omvang en focus op veiligheid en kwaliteit. Er zijn naar schatting wereldwijd meer dan 250.000 websites gebaseerd op TYPO3.

 • Mailplus
  Mailplus

  Wie geregeld uitgebreide en zelfs gepersonaliseerde e-mailcampagnes uitvoert, zit helemaal goed met MailPlus. Deze geavanceerde en zeer professionele e-mailmarketing tool heeft talloze mogelijkheden en is ook nog eens supergebruiksvriendelijk.

 • Mailchimp
  Mailchimp

  Met een goede nieuwsbrief betrek je klanten, potentiële klanten en partners bij je bedrijf of organisatie. MailChimp is een bekende en snelgroeiende speler in deze markt. Terecht wat ons betreft!

 • Margot de Heide Fotografie
  Margot de Heide Fotografie

  Margot de Heide is freelance fotografe en werkt graag samen met Redkiwi. Ze heeft al voor diverse Redkiwi klanten de fotografie verzorgd om de websites naar een hoger level te tillen!

 • Afdeling Online
  Afdeling Online

  We bundelen onze krachten met het online marketingbureau Afdeling Online. Afdeling Online helpt onze opdrachtgevers bij alles op het gebied van online marketing.

Zest for life

Je kunt een ander pas echt gelukkig maken als je dat zelf ook bent. Dat wordt weleens gezegd. Dat gaat voor onze kiwi’s zeker op. Zo weet een perfecte combinatie denkers en doeners iedere keer weer iets neer te zetten dat het leven een stukje mooier maakt.

Bekijk alle kiwi's

Part of life

Onze digitale creaties staan niet op zichzelf. Zij zijn onderdeel van het leven. Onderdeel van de bedrijfsprocessen van onze klant. Onderdeel van de routine van de eindgebruiker die met de techniek interacteert. Zie hier hoe wij de ervaringen van onze klant verrijkten.

Bekijk alle cases

Savana staat voor je klaar!

Ready to create digital impact? Deel jouw uitdaging!

Savana Rijneveldshoek (Digital Strateeg)

rijneveldshoek@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Savana een bericht

Of laat je terugbellen

Savana belt jou!

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een berichtje:

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.