Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Wat kan Redkiwi voor jou betekenen?

Redkiwi helpt je met de webbouw, maar ook met marketing en strategie, webdesign en zoekmachine marketing. Wij denken met je mee. Voor wie is de website? En wat wil je bereiken met de website? Zo heb je de kosten voor website in korte tijd weer terug verdient.

Lage instap met ruimte voor groei

Redkiwi gebruikt het Open Source Content Management Systeem Typo3. Het grote voordeel van dit systeem is de flexibiliteit. Voor elk bedrijf met haar eigen wensen en eisen is webbouw mogelijk. Ook kun je zelf de inhoud van de website dankzij dit systeem zelf beheren. Redkiwi focust zich op de bouw, jij op de inhoud van de website. Een ander groot voordeel van een flexibel systeem is de drempel. Voor bouw van een basis website kun je er al mee aan de gang. Dan heb je al een website voor een klein budget. En je kunt kijken of het rendabel is. Naarmate jij als bedrijf groeit, kun je de website mee laten groeien. Dat is het voordeel van flexibele webbouw.

Waarom web bouw?

Om als bedrijf serieus genomen te worden heb je tegenwoordig een website nodig. De consument of doelgroep zoek je niet meer in de Gouden Gids of het telefoonboek. Tegenwoordig zoekt men veelal op het internet via de zoekmachine. Neem daarom een bedrijf in de arm die jou serieus kan helpen met webbouw.

Waaraan moet webbouw voldoen?

Goede bouw zorgt er niet alleen voor dat een website snel en stabiel is. Veiligheid en zoekmachine vriendelijkheid zijn ook belangrijk. Veilige website bouw zorgt ervoor dat buitenstaanders met slechte bedoelingen niet op je website kunnen inbreken. Omdat veel mensen de internet reis beginnen met een zoekmachine, is het belangrijk dat er tijdens de bouw rekening mee wordt gehouden dat de website door de zoekmachine gelezen kan worden. Zo verhoog je de kans op meer bezoekers dankzij webbouw die overal rekening mee houdt.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Savana

Digital strateeg
010 281 96 33
savana@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.