Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Is Redkiwi een goede sitebouwer?

Redkiwi is een sitebouwer die rekening houd met de dynamische wereld van het internet. Een up-to-date website is belangrijk voor je online presentatie. Daarom bouwt Redkiwi jouw website met een Content Management Systeem. Dit heeft vele voordelen voor nu en voor de toekomst. Want naast dat je zelf je website inhoudelijk kunt bijhouden, is de website ook zeer flexibel. Als ervaren bouwer van websites is het eenvoudig om je website uit te breiden met extra mogelijkheden.

Een ander belangrijk onderdeel van een website is de vindbaarheid in de zoekmachines. Redkiwi zorgt ervoor dat je website goed te indexeren is door de zoekmachines. Zo maak je meer kans om hoog in de zoekresultaten terecht te komen. En dat betekent meer bezoekers voor jouw website.

Website bouwer met ervaring

Voor een goede website heb je een goed internetbureau nodig. Een sitebouwer die bekend is met de laatste ontwikkelingen. Een bouwer die weet wat nodig is om een website krachtig, snel, gebruiksvriendelijk, veilig, mooi en optimaal voor zoekmachines te maken. Een bouwer die luistert naar jouw wensen en eisen, maar ook advies geeft, en zicht heeft op de beste oplossing voor jouw online presentatie.

Als websitebouwer heeft Redkiwi jarenlange ervaring met kleine, midden en grote bedrijven. Van zelfstandig ondernemers tot verenigingen en zelfs de overheid kun je terug vinden in onze portfolio. Bij ons vindt je een team van professionals, met webdevelopers, ontwerpers en marketeers. En met ons als sitebouwer kun je verwachten dat we je ook na oplevering niet in de steek laten.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Savana

Digital strateeg
010 281 96 33
savana@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.