Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Kan ik bij Redkiwi mijn website laten bouwen?

Redkiwi heeft jarenlange ervaring in het bouwen van professionele websites. Veel bedrijven die bij Redkiwi hun website laten bouwen. Een team van vakkundige mensen staat klaar om jouw online presentatie te realiseren. Met een projectmanager als aanspreek punt en een creatieve vormgever, slimme techneut en behulpzame supportmedewerker wordt je website van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd. Redkiwi bouwt professionele websites die goed gevonden worden door Google, die een veilige techniek gebruiken, er mooi uitzien en op de hoogte is van de laatste ontwikkeling en internet marketing.

Waar moet ik op letten als ik een website wil laten bouwen?

Als je een website wil laten bouwen, kom je er al snel achter dat er ongelofelijk veel aanbieders zijn. Elk bedrijf heeft zijn eigen kracht. En ook de kosten als je een website wil laten bouwen kunnen sterk variëren. Er zijn aanbieders die je voor een klein bedrag per maand al een website kunnen leveren, tot grote internet-bureau’s die voor de kosten van een auto je website bouwen. Kies zoveel mogelijk voor een bedrijf wat meer weet dan jij zelf. Het beste is een bedrijf wat alle onderdelen van een website op professionele basis kunt verzorgen.

Wil je een website laten bouwen? Neem dan contact op met Redkiwi.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Savana

Digital strateeg
010 281 96 33
savana@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.