Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Een website laten maken doe je bij Redkiwi

Voor bedrijven, organisaties en instellingen is het belangrijk om een website te laten maken die aantrekkelijk oogt, snel gevonden wordt door Google, eenvoudig is te updaten en die perfect werkt. Niets is zo frustrerend voor potentiële klanten of geïnteresseerden als een website met inactieve links of incomplete informatie. Een website laten maken laat jij als serieuze ondernemer dan ook over aan de professionals van Redkiwi. Wij hebben al talloze uiteenlopende bedrijven aan de perfecte website geholpen. Van onze tevreden klantenkring maken ondernemingen in allerlei branches deel uit, waaronder persoonlijke en zakelijke dienstverlening, industrie, gezondheidszorg, onderwijs, cultuur en media. Ook voor jouw bedrijf kunnen wij de juiste website maken. Een website die overzichtelijk is, snel en gemakkelijk werkt, en waarin zowel jouw klanten als jijzelf zich herkennen.

Bouwen aan betere websites

Door Redkiwi jouw website te laten maken kun je vertrouwen op een team enthousiaste websitebouwers met vakkennis dat gegarandeerd kwaliteit levert. De websites die wij bouwen voldoen aan alle criteria die je mag stellen aan een goede website. Door onze jarenlange ervaring voelen wij namelijk als geen ander aan wat jouw bedrijf nodig heeft om zich optimaal te presenteren op internet. Bij ons kun je een website laten maken die rekening houdt met je online marketing campagnes en met wat jouw onderneming wil uitstralen. Elk bedrijf is uniek en elk bedrijf verdient daarom ook een unieke, passende website. Door ervoor te kiezen jouw website door ons te laten maken, weet je bovendien dat je de beste klantenservice van Nederland krijgt. Jij kunt ons altijd bellen of mailen met vragen of ideeën. En mochten wij een tijdje niets van je horen, dan nemen we gewoon zelf contact met je op.

Wil je snel een website laten maken? Neem dan contact op met Redkiwi

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Savana

Digital strateeg
010 281 96 33
savana@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.