Magento specialist in Amsterdam

Wanneer mag men zich een Magento specialist noemen? Over het algemeen wordt de term specialist gebruikt, wanneer iemand alles weet over een bepaald vakgebied. Redkiwi Amsterdam weet alles wanneer het Magento websites betreft, daarom noemen wij ons zelf Magento specialist. Graag zouden we daad bij het woord voegen en je laten zien dat wij dé Magento specialist zijn. Natuurlijk blijkt dit pas wanneer de Magento website klaar is.

Lees meer

Zelf makkelijk de website aanpassen

Redkiwi houd bij het bouwen van websites rekening met de dynamische wereld van het internet. Een up-to-date website is belangrijk voor de online presentatie. Daarom bouwt Redkiwi Amsterdam je website met een Content Management Systeem. Dit heeft vele voordelen voor nu en voor de toekomst. Want naast dat jezelf de website inhoudelijk kunt bijhouden, is de website ook zeer flexibel. Als website bouwer is het eenvoudig om de website uit te breiden met extra mogelijkheden.

Redkiwi staat voor je klaar om je van dienst te zijn. Bij ons vindt je een team van professionals, met website bouwers, ontwerpers en marketeers. En bij ons kun je verwachten dat we ook na oplevering je niet in de steek laten. Wil je een website laten bouwen in Amsterdam?

Hoe wij een vindbare website bouwen

Als website bouwer zorgt Redkiwi Amsterdam ervoor dat je website goed te gevonden wordt door de zoekmachines. Zo maak je meer kans om hoog in de zoekresultaten terecht te komen. En dat betekent meer bezoekers voor je website. Als website bouwer heeft Redkiwi jarenlange ervaring met kleine tot middelgrote bedrijven. Van ondernemers tot verenigingen en zelfs overheden kun je terug vinden in onze portfolio.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.