Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Website bouwer gezocht?

Als ondernemer stel je bijzondere eisen aan de website. Het is niet alleen je visitekaartje, maar ook de snelste manier waarop potentiële klanten informatie over je bedrijf, producten of diensten vinden en bestellen. De website bouwer die gezocht wordt, ontwerpt en bouwt de website voor én met je. Zijn werk zit er niet op als de website klaar is. Een website van een bedrijf is immers nooit af, want je houdt nooit op met ondernemen. De website bouwer die gezocht wordt, legt de nadruk op de samenwerking nadat de website live is gegaan. Op deze manier heb je gegarandeerd een website die bezoekers trekt én laat terugkomen.

Website bouwer gevonden!

Redkiwi is de website bouwer die aan al je eisen voldoet. We ontwerpen en bouwen een website waar je trots op kunt zijn (en wij ook). Je hebt binnen Redkiwi een vast aanspreekpunt. Onze projectmanager zorgt dat je wensen en doelen voor iedereen helder zijn, zodat de designers aan de slag kunnen. Zij gebruiken jouw producten en diensten, zodat je meteen kunt zien of deze goed tot hun recht komen op de nieuwe website. We plannen genoeg tijd in voor feedback over en weer. Als het design is vastgesteld, wordt de website daadwerkelijk gebouwd. Als de website eenmaal gereed is, gaan we samen met je aan de slag om bezoekers te trekken en er klanten van te maken.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.