Website bouwer in Amsterdam

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Lees meer

Waar houdt een goede website bouwer uit Amsterdam rekening mee?

Redkiwi is een website bouwer uit Amsterdam die rekening houdt met de noodzaak van een up-to-date website. Een website bouwer die snapt hoe een zoekmachine een website het liefst ziet. Standaard bouwen wij onze website zo dat je deze zelf eenvoudig kunt onderhouden. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website hoog kan scoren bij Google. We leveren webbouw die foutloos werkt, een website die snel werkt, een website die er goed uitziet. Als website bouwer staan we voor precisie en kwaliteit.

Een goede website bouwer uit Amsterdam

Voor het ontwikkelen van een goede website is een goede website bouwer nodig. Een website bouwer die verder gaat dan iets leuks neerzetten. Een website bouwer uit Amsterdam die op de hoogte is van de laatste ontwikkelen op het gebied van internet technieken. Een website bouwer die kan voldoen aan de eisen die aan een goede website worden gesteld. Een sitebouwer die zoekt naar handige manieren om een website snel te maken.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.