Website bouwer Rotterdam

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Lees meer

Een goede website en webshop bouwer uit Rotterdam

Voor het ontwikkelen van een goede website of webshop is een goede sitebouwer nodig. Een bouwer die verder gaat dan iets leuks neerzetten en die kan voldoen aan de eisen die aan een goede website worden gesteld. Een Rotterdamse website of webshop bouwer die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet technologie en die zoekt naar handige manieren om een website snel te maken.

Redkiwi is een website bouwer en webshop bouwer gevestigd aan de Maas in Rotterdam die rekening houdt met de noodzaak van een up-to-date website. Wij begrijpen hoe een zoekmachine een website het liefst ziet, om deze vervolgens zo goed mogelijk in de zoekresultaten weer te kunnen geven. Ofwel; we zorgen ervoor dat je website of webshop hoog kan scoren bij Google.

Kleine ondernemers tot grote organisaties

Als website bouwer en webshop bouwer heeft Redkiwi Rotterdam jarenlange ervaring voor de meest uiteenlopende klanten. Van kleine ondernemers tot grote organisaties, overheden, stichtingen enzovoorts. Elke website met zijn eigen wensen en eisen. Elk bedrijf is uniek, Redkiwi zorgt ervoor dat ook elke website of webshop uniek is! Daarnaast hebben wij oog voor online marketing en strategie. Als website en webshop bouwer ontwerpen we een website die past bij de uitstraling van je bedrijf en zorgen we dat de website overzichtelijk blijft.

Standaard bouwen wij onze websites en webshops zo dat je deze zelf eenvoudig kunt onderhouden. We leveren een website of webshop die foutloos werkt, snel werkt en er goed uitziet. Als website bouwer en webshop bouwer staan we voor precisie en kwaliteit. Ben je opzoek naar een goede en ervaren website bouwer of webshop bouwer uit Rotterdam? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.