Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Waar houdt een goede bouwer rekening mee?

Redkiwi is een website bouwer die rekening houdt met de noodzaak van een up-to-date website. Standaard bouwen wij de website zo dat je deze zelf eenvoudig kunt onderhouden. Daarnaast zorgen we ervoor dat de website hoog kan scoren bij Google. We leveren een website die foutloos werkt, een website die snel werkt en een website die er goed uitziet. Als webbouwer staan we voor precisie en kwaliteit. Wij bouwen de website met oog voor de online marketing en strategie. We ontwerpen een website die past bij de uitstraling van het bedrijf en zorgen dat de website overzichtelijk blijft. Ben je op zoek naar een goede en ervaren website bouwer? Neem dan contact met ons op.

Een slimme website bouwer

Voor het ontwikkelen van een goede website is een goede website bouwer nodig. Een bouwer die verder gaat dan iets leuks neerzetten. Een bouwer die op de hoogte is van de laatste ontwikkelen op het gebied van internet technieken. Een bouwer die kan voldoen aan de eisen die aan een goede website worden gesteld. Die zoekt naar handige manieren om een website snel te maken. Die snapt hoe een zoekmachine een website het liefst ziet. Een bouwer die nauw kan samenwerken met marketeers en ontwerpers. Elke website met zijn eigen wensen en eisen. Zoals elk bedrijf uniek is, zo zorgt Redkiwi dat elke website uniek is.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.