Website ontwikkelaar Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Lees meer

Website ontwikkelaar Redkiwi

Je website is nooit af. Soms is het zelfs beter om helemaal opnieuw te beginnen, of misschien begin je pas net. Hoe dan ook, de steeds veranderende omgeving van het internet stelt steeds weer nieuwe eisen aan hoe jij je bedrijf of product online presenteert.

Redkiwi is een website ontwikkelaar. Een ontwikkelaar is niet zozeer hetzelfde als een webbouwer of webdesigner, al komt het voor een deel op hetzelfde neer. Het belangrijke verschil zit hem in het woord ‘ontwikkeling’. Wij ontwikkelen niet alleen een website vanaf nul, indien nodig, maar wij zorgen er ook voor dat deze website meegroeit met het web zelf. Want een website die nu goed is en nu converteert is één ding, een website die dat morgen nog steeds doet is een ander. Wij zetten voor jouw bedrijf een geloofwaardige en ijzersterke website neer die maximaal bijdraagt aan het verwezenlijken van je doelen. Vandaag én morgen.

Kies voor een bewezen website ontwikkelaar

Redkiwi heeft zijn sporen verdiend in de online wereld. Zo vind je op onze website wat wij al gedaan hebben voor veel grote en kleine klanten. Daarbij zijn we nog het meest trots op onze vele duurzame klantrelaties. Bedrijven waarvoor wij niet alleen websites ontwikkelen, maar deze ook monitoren, actueel houden en vindbaar maken. En wanneer je bedrijf zover is, nemen wij de nodige uitbreidingen voor onze rekening. Zo is het ontwikkelen van een webshop voor ons geen enkel probleem. Met ons kan je dus nog even vooruit. De dynamische, steeds veranderende online omgeving spoort Redkiwi aan om met de leukste en meest creatieve oplossingen te komen. Waarbij ons uitgangspunt natuurlijk vaak de ideeën van jou als klant zijn, want jij kent je eigen bedrijf natuurlijk het beste. Wij als websiteontwikkelaar maken jouw ideeën tot werkelijkheid en voegen daar graag iets van onze eigen creativiteit aan toe.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.