Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Een ervaren webbureau

Redkiwi is een ervaren webbureau met met meer dan 350 klanten in ons portfolio. In onze beleving onderscheiden wij ons van andere webbureau’s door serieus met de klant mee te denken en samen een doel te formuleren. Interactie met de klant is van groot belang. Bij Redkiwi houdt de interactie niet op na oplevering van de website. Onze supportdesk en je eigen accountmanager houden regelmatig contact om te zorgen dat je doelstellingen worden gehaald. Waar nodig kan webbureau Redkiwi je hier bij helpen.

Waar denkt een webbureau aan?

Als webbureau kan Redkiwi een compleet nieuwe website voor je ontwerpen en ontwikkelen en je helpen met online marketing of zoekmachine optimalisatie. Redkiwi is een webbureau wat bekend is met de dynamische wereld van het internet. De techniek verandert constant en wij veranderen moeiteloos mee. Zoekmachines worden steeds intelligenter en daar houden wij als webbureau rekening mee. Ook met het ontwerpen blijven we als webbureau bij de tijd. En daarbij letten we op dat het resultaat een gebruiksvriendelijke website is. Wij zijn een webbureau wat bij de tijd blijft.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.