Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Online marketing bureau Redkiwi

Als we spreken over online marketing, dan worden vaak verschillende dingen bedoeld. Natuurlijk is het een verzamelnaam voor zaken als SEO en SEA, maar het paraplubegrip ‘online marketing’ omvat meer dan dat.

Wij bij online marketing bureau Redkiwi vinden dat online marketing anno nu vooral neerkomt op een integrale aanpak en afstemming van alle (online) marketingactiviteiten. Zelfs offline marketing wordt in deze mix betrokken, want als bedrijf spreek je natuurlijk met één mond.

SEO campagnes en SEA campagnes zijn natuurlijk middelen die wij gebruiken om tot meetbare resultaten te komen. Maar uiteindelijk zijn dergelijke campagnes middelen en geen doelen op zich. Iets dat wij als belangrijk uitgangspunt hanteren. Onze activiteiten op het gebied van online marketing vinden altijd plaats met een helder omschreven einddoel in gedachten. Graag willen we met je sparren en samenwerken om deze doelen scherp te stellen en te vertalen naar een aanpak die werkt.

Een lokaal online marketing bureau

In het global village dat de wereld tegenwoordig is, maakt het eigenlijk niet meer uit vanuit waar diensten geleverd worden, zou je denken. Toch is dat niet helemaal waar. Uiteindelijk vormen je bedrijf en de fysieke omgeving daarvan de basis voor je marketing. Je klanten, je bedrijfspand, je mensen, allemaal vormen ze input en basis voor een succesvolle online strategie. Daarom willen wij als online marketing bureau zoveel mogelijk lokaal opereren. Dat doen wij vanuit onze vestigingen in diverse steden in Nederland. De online wereld dient immers de fysieke wereld en niet andersom. Wanneer je kiest voor Redkiwi als jouw partner in online marketing, dan heb je contact met een lokale specialist. Iemand die bij je over de vloer komt, met je in gesprek gaat en je ook persoonlijk kan laten zien wat er bereikt is. Onderlinge afstemming en voortschrijdend inzicht werken zo een stuk soepeler.

Spreekt deze filosofie jou aan? Geloof jij dat online marketing bureau Redkiwi de creatieve oplossingen in huis heeft die jou verder helpen? Neem dan contact op met ons. Wij staan te trappelen om je meer te vertellen over onze aanpak en hoe dat gaat werken voor jouw bedrijf.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht