Webbureau Rotterdam

Wij staan maar voor één ding: impact maken! Wij creëren, doen alles op het gebied van digital en maken impact. We vernieuwen digital door creativiteit, data en technologie te combineren. Benieuwd hoe? Lees snel verder.

Lees meer

Toekomstbestendig

Als webbureau denken we aan de toekomst van jouw organisatie. Een up-to-date digitaal platform is noodzakelijk voor je bezoekers en voor zoekmachines. Mits het relevant is. Daarom doen wij onderzoek naar jouw doelgroep, jouw organisatie en KPI’s en doelstellingen. Door deze factoren continue te toetsen aan de digitale oplossing die wij maken, bijvoorbeeld door het gebruik van usability tests, blijven we optimaliseren aan je platform en zijn en blijven we klaar voor jouw toekomstplannen.

Ervaren Rotterdams webbureau

We zijn een webbureau waar creatieve ideeën, slimme technologische oplossingen en accurate data samenkomen. Wij maken digitale oplossingen die je gebruikers nodig hebben. We doen het ook voor de gebruikers. Een probleem voor de organisatie is ook pas een probleem wanneer je gebruikers dat beamen. Ben jij op zoek naar dé oplossing voor het probleem? Wij gaan graag met je in gesprek. Als webbureau bedient Redkiwi klanten in Rotterdam en omstreken. Bekijk ook onze cases.

Wij zijn een compleet full service webbureau met Rotterdamse professionals op het gebied van concepting, strategie, UX-design, techniek en online marketing.

Op zoek naar een webbureau in Rotterdam?

Ben je op zoek naar een webbureau in Rotterdam voor het vernieuwen van je digitale landschap? Wil je de volgende stap maken in het digitaliseren van je business? Wij vinden digital niet opnieuw uit maar vernieuwen het wel. Samen creëren we de beste digitale klantervaring voor jouw merk.

Wil je aan de slag met een professioneel Rotterdams webbureau? Neem dan contact op met Redkiwi Rotterdam voor een bakkie koffie en een eerste kennismaking.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.