Webbureau Rotterdam

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Content Management Systeem

Als webbureau denken we ook aan de toekomst. Een up-to-date website is noodzakelijk voor je bezoekers en voor zoekmachines. Een website waar iets op gebeurd is natuurlijk interessant. Daarom bouwt Redkiwi al haar websites en webshops met een Content Management Systeem.

Ervaren Rotterdams webbureau

Als webbureau bedient Redkiwi klanten van klein, middel en groot formaat in Rotterdam en omstreken. Van eenmanszaken tot verenigingen en overheid. Je kan ze allemaal terug vinden in onze uitgebreide webbureau portfolio.

Wil je ook zo’n mooie website? Redkiwi gaat graag voor je aan de slag! Een compleet webbureau team van Rotterdamse professionals op het gebied van zoekmachine marketing, internet marketing, webdesign en bouw.

Op zoek naar een webbureau in Rotterdam?

Ben je op zoek naar een webbureau in Rotterdam voor het maken van een nieuwe website of webshop? Of zoek je een webbureau die je huidige website kan verbeteren of aanpassen? Wij hebben voldoende kennis en ervaring in huis om je te helpen met je online communicatie. Als webbureau kan Redkiwi Rotterdam een compleet nieuwe website of webshop voor je creëren en bouwen, of je huidige website optimaliseren.

Wil je aan de slag met een professioneel Rotterdams webbureau? Neem dan contact op met Redkiwi Rotterdam voor een bakje koffie en een eerste kennismaking.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.