Webbureau Utrecht

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Lees meer

Redkiwi: hét webbureau in Utrecht

Op zoek naar een webbureau in Utrecht dat van wanten weet? Dan is webbureau Redkiwi de betrouwbare partner voor jou. Met onze jarenlange ervaring bouwen wij een website voor jou die aan al je wensen voldoet en bovendien gemakkelijk zelf te onderhouden is. Ongeacht de grootte van het bedrijf leveren wij je een snelle en unieke website die hoog scoort in Google.

Uitgebreide support van Redkiwi

Laat je effectieve en perfect werkende website bouwen door ons webbureau in Utrecht. Wij werken altijd nauw met onze klanten samen om het beste online resultaat te behalen. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en daar profiteer je van. Jouw marketingstrategie is onze leidraad, met als resultaat een website die helemaal aansluit bij de uitstraling van het bedrijf.

Redkiwi: innovatief webbureau in Utrecht

Ben je klant bij ons, dan profiteer je van onze doorlopende garantie. Eventuele technische onvolkomenheden worden door ons dan ook kosteloos opgelost. Voor vragen over de website staat onze deskundige supportdesk 24 uur per klaar. Je staat er dus nooit alleen voor. Ontdek zelf waarom Redkiwi het beste webbureau van Utrecht is en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.