Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Redkiwi: Ervaren WordPress internetbureau

Internetbureau Redkiwi is dé specialist voor bedrijven, instellingen, organisaties en instanties die bij het laten maken van een website voor gebruiksvriendelijkheid kiezen. Onze naam is onlosmakelijk verbonden met service en gebruiksgemak, wat erin resulteert dat steeds meer mensen voor het opzetten van hun website met Redkiwi samenwerken. Wij zijn begonnen in Amsterdam en hebben inmiddels klanten en opdrachtgevers uit alle delen van het land. Redkiwi heeft als gespecialiseerd WordPress internetbureau honderden websites ontworpen voor een groeiende en tevreden klantenkring. Er zijn dan ook legio redenen te bedenken om een website met WordPress te laten ontwikkelen.

Het opzetten en bijhouden van een reguliere site vereist de nodige kennis van HTML. Deze opmaaktaal voor internet wordt gekenmerkt door vele codes, tags en tekens, die bepalend zijn voor de indeling en het uiterlijk van een webpagina. Het grote pluspunt van WordPress is dat dit systeem zonder digitale geheimtaal werkt. WordPress is gebaseerd op het Content Management System of CMS. Hiermee kan in een bestaande lay-out zogeheten platte (of onbewerkte) tekst worden ingevoerd. WordPress internetbureau Redkiwi zweert bij dit systeem, dat bijzonder handig is voor bedrijven of organisaties die websites hebben waarvan de content regelmatig moet worden aangepast.

Redkiwi maakt het eenvoudig

De perfecte website ligt binnen handbereik dankzij Redkiwi en WordPress. Internetbureau Redkiwi ontwikkelt voor jou de eerste versie van je met WordPress opgezette website. Wij zorgen er uiteraard voor dat het geheel aan je wensen en eisen voldoet, zodat je bij de livegang van je website direct een perfect op je bedrijf en huisstijl aansluitend online visitekaartje heeft. Om je WordPress-website te actualiseren hoef je dus geen internetexpert te zijn. De support die Redkiwi verleent, gaat echter ook gewoon door nadat je website is gelanceerd. Je kunt als klant met vragen altijd terecht bij ons team van specialisten, want WordPress internetbureau Redkiwi staat voor doorlopende ondersteuning en optimale tevredenheid.
Wil je een WordPress website en een deskundig WordPress internetbureau? Neem dan contact op met Redkiwi. Je bent altijd welkom om je wensen aan ons voor te leggen. Op onze beurt doen wij je graag een offerte toekomen die zowel past bij je wensen als bij je mogelijkheden.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht