Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

De eenvoud van WordPress

Een eigen website is vandaag de dag voor een onderneming onmisbaar. Steeds meer mensen zoeken diensten of producten online en daarom is het van essentieel om op het web goed zichtbaar te zijn. Voor het bouwen van een mooie en doeltreffende website is een WordPress specialist van grote betekenis voor je onderneming en doelstellingen. Hoe kan een WordPress specialist je van dienst zijn?

Websites bouwen

WordPress is een programma waarmee de gebruiker op eenvoudige en intuïtieve wijze een website kan bouwen. Die website kan vervolgens worden verbonden aan het internet, zodat elke bezoeker de informatie op de website kan lezen. Het mooie aan WordPress is dat het programma gratis beschikbaar is gesteld. En om het optimale uit de applicatie te halen, staat een WordPress specialist je graag met raad en daad terzijde. Een website bouwen met WordPress mag dan eenvoudig zijn, als je zelf niet de nodige kennis in huis hebt, kan je natuurlijk wel wat hulp gebruiken.

Redkiwi: De wordpress specialist

Waarom eigenlijk een eigen website? Websites bestaan om verschillende redenen. Enerzijds kan een website een puur informatieve functie hebben: een blog bijvoorbeeld houdt de website actueel en interessant. Anderzijds kan een website een persuasieve functie hebben, waarbij conversie dient plaats te vinden van bezoeker naar klant. Tegenwoordig is het ondenkbaar dat een bedrijf geen eigen website heeft. Een eigen website draagt bij aan het karakter en de identiteit van een onderneming en draagt bovendien een klantenwervende functie.

Zoals beschreven is een website bouwen met WordPress eenvoudig. Wie echter een bewezen functionele website in wil schakelen, kiest voor een WordPress specialist. Deze specialist bespaart je geld, levert je een flinke tijdbesparing op en je kan ervan op aan dat het eindresultaat in geen enkel aspect tekortschiet.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht