Webdesign Amsterdam

Webdesign is meer dan het ontwerpen van een prachtig ogende website. Hoe mooi een webdesign ook is, als je er de gezochte informatie niet kunt vinden, ben je er snel weer weg. Een goed webdesign houdt dan ook rekening met de bezoeker van de website en zijn of haar klik gedrag.

Onderscheidend webdesign

Bij Redkiwi Amsterdam ontwerpen we websites die echt gebruiksvriendelijk zijn. Elk webdesign kenmerkt zich met duidelijke navigatie, hoog contrast in de tekst en een duidelijke en opvallende contact button. Zo houdt het webdesign rekening met de mens achter de computer die de website bezoekt. Door middel van analyse van bezoekersgedrag kunnen we ons Amsterdamse webdesign gebruiksvriendelijk en resultaat gericht maken. Uit een dergelijke analyse komt naar voren hoe een webdesign invloed heeft op het klik gedrag van een bezoeker.

Webdesign met een doel

Bij webdesign staat niet alleen het gebruikersgemak centraal. Belangrijk is ook het leespatroon van de westerse bezoeker. Deze leest van links boven naar rechtsonder. Daarom begint een webdesign links boven vaak met het logo van het bedrijf en een tagline. In de tagline wordt iets verteld over de website in enkele woorden. Zo kan de bezoeker al snel achterhalen of de website bruikbaar is voor de zoektocht. Ook het doel van de website wordt meegenomen in het ontwerp. De doelstellingen voor de website wordt vertaald naar concrete acties voor de bezoeker. Deze acties worden verwerkt in het webdesign.

Bekijk onze online webdesign bureau portfolio voor een goede indruk van onze ontwerp kwaliteiten. Elk webdesign is uniek en afgestemd op de wensen en huisstijl van de klanten. Op zoek naar een Amsterdams webdesign voor je website? Neem dan contact op met Redkiwi Amsterdam.

Contact Amsterdam

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Laat één van onze specialisten je terugbellen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NB. Je aanvraag wordt met veel zorg verwerkt en je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Na ontvangst wordt je aanvraag direct opgepakt door één van onze specialisten.

Een kijkje in de keuken