Webdesign Helmond

Het grote moment is daar: je hebt nét je nieuwe merkverhaal klaarliggen. En die sterke visie wil je natuurlijk met trots uitdragen. Of misschien had je al een oude website, maar deze heeft zijn hoogtijdagen duidelijk achter de rug. Het design mag de 90’s groove dan wel goed te pakken hebben, maar in 2017 ga je het helaas niet meer winnen van jouw concurrenten binnen regio Helmond met een fris, nieuw webdesign. Je bent klaar voor de volgende stap, en waar zet je die beter dan op Helmondse grond! We jou die online omgeving neer te zetten waar men graag even blijft plakken. Want webdesign is meer dan simpelweg het in elkaar klikken van pagina’s. Bij Redkiwi geloven we dat een pakkend webdesign twee werelden samenbrengt: jouw inspirerende verhaal met de wensen van de gebruiker. Pas wanneer je je helemaal inleeft in de gebruiker, kun je jouw gebruiker echt in beweging brengen. Vergeet niet, wanneer de gebruiker niet meteen vindt waarnaar hij op zoek is, is de exit-button zo gevonden.

Makkelijk in gebruik, voor jou en de gebruiker

Oke, het is duidelijk. Bij ons wordt er nog geen regeltje HTML geschreven, nog geen favicon ontworpen voordat we jouw verhaal, jouw businessmodel echt in ons opgenomen hebben. Maar hoe vertaalt zich dat dan in de praktijk, in het definitieve webdesign?

Het begint allemaal met dat lekkere kopje koffie aan onze tafel in Helmond. Waar jij met veel enthousiasme jouw doelstellingen aan ons presenteert. IJverig schrijven we mee, terwijl we ondertussen al met je meedenken over de doelstellingen die je niet noemt, maar die wél belangrijk zijn. Een website is steeds meer een salesinstrument geworden, in plaats van het uithangbord dat het eerst was, van jouw producten of diensten. Daarom is het belangrijk dat alle acties bijdragen aan jouw businessmodel bijdragen.

En dan is er nog de gebruiker, die zijn doelstellingen niet met ons aan tafel kan delen. Gelukkig is dat voor ons geen probleem, want door de hulp van verschillende analysetools in te schakelen, zien we precies waar de gebruiker naar op zoek is. Die zoektocht maken we flink eenvoudiger door voor onze klanten in Helmond een gebruiksvriendelijk webdesign neer te zetten.

Zijn er in deze tekst al verschillende termen voorbij gekomen, waarvan je geen flauw benul hebt?. Geen zorgen. Tijdens een workshop leren we je hoe jij de website straks helemaal zelf kunt beheren. Fijn, want dan hoef je niet voor iedere typo met ons aan de lijn te hangen.

Ben je een ondernemer in regio Helmond en benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met Redkiwi. We zetten de koffie voor je klaar!

Contact Helmond

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Laat één van onze specialisten je terugbellen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NB. Je aanvraag wordt met veel zorg verwerkt en je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Na ontvangst wordt je aanvraag direct opgepakt door één van onze specialisten.

Een kijkje in de keuken