Webdesign Rotterdam

Bij Redkiwi aan de Rotterdamse Maas ontwerpen we websites en webshops die echt gebruiksvriendelijk zijn. Elk webdesign kenmerkt zich met een duidelijke website structuur, hoog contrast in de tekst en een duidelijke en opvallende contact button. Zo houdt het ontwerp rekening met de bezoekers.

Webdesign met een doel

Door middel van analyse van bezoekersgedrag kunnen we ons webdesign gebruiksvriendelijk en resultaat gericht maken. Uit een dergelijke analyse komt naar voren hoe een webdesign invloed heeft op het klik gedrag van een bezoeker. Belangrijk is ook het leespatroon van de westerse bezoeker. Deze leest van links boven naar rechtsonder. Daarom begint een website ontwerp links boven vaak met het logo van het bedrijf en een tagline. In de tagline wordt iets verteld over de website of webshop in enkele woorden. Zo kan de bezoeker al snel achterhalen of de website bruikbaar is voor de zoektocht.

Bij webdesign Rotterdam staat niet alleen het gebruikersgemak centraal. Ook het doel van de website of webshop wordt meegenomen in het ontwerp. De doelstelling voor de website wordt vertaald naar een concrete actie voor de bezoeker. Deze call-to-action wordt verwerkt in het webdesign.

Bekijk onze online webdesign portfolio voor een goede indruk van onze ontwerp kwaliteiten. Elk webdesign is uniek en afgestemd op de wensen en huisstijl van de klanten. Op zoek naar een Rotterdams webdesign voor jouw website? Neem dan contact op met Redkiwi Rotterdam.

Contact Rotterdam

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Laat één van onze specialisten je terugbellen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NB. Je aanvraag wordt met veel zorg verwerkt en je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Na ontvangst wordt je aanvraag direct opgepakt door één van onze specialisten.

Een kijkje in de keuken