Webdesign bij digitaal bureau Redkiwi

Webdesign is meer dan een paar pixels die een visueel aantrekkelijk plaatje vormen. Het is de uiting van het unieke gedachtengoed van jouw organisatie. Het webdesign ontstaat uit een reeks van sessies waarin wij de doelgroep van A tot Z doorgronden. Alleen op deze manier sluit het webdesign aan bij jouw organisatie en de eindgebruikers.

Lees meer

Onderscheidend webdesign

Bij Redkiwi ontwerpen we websites die echt gebruiksvriendelijk zijn. Elk webdesign kenmerkt zich met duidelijke navigatie, hoog contrast in de tekst en een duidelijke en opvallende contact button. Zo houdt het webdesign rekening met de mens achter de computer die uw website bezoekt.

Door middel van analyse van bezoekersgedrag kunnen we ons webdesign gebruiksvriendelijk en resultaat gericht maken. Uit een dergelijke analyse komt naar voren hoe een webdesign invloed heeft op het klik gedrag van een bezoeker. Belangrijk is ook het leespatroon van de westerse bezoeker. Deze leest van links boven naar rechtsonder. Daarom begint een webdesign links boven vaak met het logo van het bedrijf en een tagline. In de tagline wordt iets verteld over de website in enkele woorden. Zo kan de bezoeker al snel achterhalen of de website bruikbaar is voor de zoektocht.

Gebruiksvriendelijk website ontwerp

Bij Redkiwi kun je rekenen op een website ontwerp dat gebruiksvriendelijk is. Een website ontwerp wat werkt dankzij duidelijke navigatie, een opvallende contact knop en hoog contrast in de tekst. Zo maakt Redkiwi website ontwerpen die werken voor de bezoeker en duidelijk leesbaar zijn.

Dankzij onderzoek van gebruikersgegevens weten wij hoe we de website vriendelijk in gebruik en resultaat gericht kunnen maken. Met deze gegevens wordt inzichtelijk hoe een ontwerp invloed heeft op het gebruik van de website. Zo hebben we inzicht in de leesrichting van de bezoeker, en wanneer een object op de website dusdanig opvalt dat de bezoeker er snel op klikt, zonder dat het teveel de aandacht trekt.

Wil je ook een gebruiksvriendelijk website ontwerp? Neem contact op met Redkiwi voor een kennismakingsgesprek.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.