Professioneel webdesign met Redkiwi

Wij geloven in de krachtige combinatie van professionele webdesigns en open source technologie. Samen met onze klanten en eindgebruikers creëren we digitale werelden, platformen, shops en sites. De behoeften van jouw organisatie en eindgebruikers zetten wij om in een professioneel webdesign. Functioneel en gebruiksvriendelijk. Duidelijk en direct. Alles met maar één doel: create digital impact.

Lees meer

Professioneel webdesign bureau

Redkiwi heeft jarenlang ervaring als professioneel webdesign bureau. Vele bedrijven zijn in hun zoektocht naar een professioneel webdesign bij Redkiwi belandt. Hun behoefte voor online communicatie hebben we omgezet naar een heldere doelstelling. En met deze doelstelling hebben we een actiegericht en professioneel webdesign gemaakt.

Resultaat met een professioneel webdesign

Ben je opzoek naar een professioneel webdesign? Een ontwerp wat er volwaardig uitziet en aansluit bij je wensen en huisstijl? Een professioneel webdesign wat ontworpen is met gebruikersgemak in het achterhoofd? Een website die doelgericht is en de bezoeker in enkele stap bij het gewenste resultaat heeft? Dan ben je bij Redkiwi aan het juiste adres.

Ben je opzoek naar een professioneel webdesign? Neem dan contact op met Redkiwi voor een afspraak.

Hoe maak je een professioneel webdesign?

Een professioneel webdesign houdt met een aantal zaken rekening. Allereerst de uitstraling van de website. Hierin wordt de sfeer en huisstijl van het bedrijf gecombineerd met het gevoel wat de bezoeker moet krijgen. Dit gevoel is de eerste indruk die de website overbrengt naar de bezoeker. Met dit gevoel besluit de bezoeker om te blijven op de website.

Gebruikersgemak

Als de bezoeker eenmaal heeft besloten op de website te blijven is het belangrijk dat je professioneel webdesign helpt om verder op de website te komen. Hierin stellen we het gebruikersgemak centraal. Dankzij onderzoek en analyses van het gedrag van bezoekers kunnen we vaststellen hoe een goed ontwerp kan zorgen dat een bezoeker snel bij het gewenste resultaat is. Dit resultaat is een combinatie van de wensen van de bezoeker en de doelstelling die je met de website hebt.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Bel Savana

Digital strateeg
010 281 96 33
savana@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.