Webdesign Amsterdam

Webdesign is meer dan het ontwerpen van een prachtig ogende website. Hoe mooi een webdesign ook is, als je er de gezochte informatie niet kunt vinden, ben je er snel weer weg. Een goed webdesign houdt dan ook rekening met de bezoeker van de website en zijn of haar klik gedrag.

Lees meer

Onderscheidend webdesign

Bij Redkiwi Amsterdam ontwerpen we websites die echt gebruiksvriendelijk zijn. Elk webdesign kenmerkt zich met duidelijke navigatie, hoog contrast in de tekst en een duidelijke en opvallende contact button. Zo houdt het webdesign rekening met de mens achter de computer die de website bezoekt. Door middel van analyse van bezoekersgedrag kunnen we ons Amsterdamse webdesign gebruiksvriendelijk en resultaat gericht maken. Uit een dergelijke analyse komt naar voren hoe een webdesign invloed heeft op het klik gedrag van een bezoeker.

Webdesign met een doel

Bij webdesign staat niet alleen het gebruikersgemak centraal. Belangrijk is ook het leespatroon van de westerse bezoeker. Deze leest van links boven naar rechtsonder. Daarom begint een webdesign links boven vaak met het logo van het bedrijf en een tagline. In de tagline wordt iets verteld over de website in enkele woorden. Zo kan de bezoeker al snel achterhalen of de website bruikbaar is voor de zoektocht. Ook het doel van de website wordt meegenomen in het ontwerp. De doelstellingen voor de website wordt vertaald naar concrete acties voor de bezoeker. Deze acties worden verwerkt in het webdesign.

Bekijk onze online webdesign bureau portfolio voor een goede indruk van onze ontwerp kwaliteiten. Elk webdesign is uniek en afgestemd op de wensen en huisstijl van de klanten. Op zoek naar een Amsterdams webdesign voor je website? Neem dan contact op met Redkiwi Amsterdam.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Bel Savana

Digital strateeg
010 281 96 33
savana@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.