Webdesign Breda

Wie een website wil laten bouwen heeft een lastige keuze voor de boeg. De reden dat je daarbij kiest voor een externe partij is waarschijnlijk dat je daar zelf niet de nodige kennis voor in huis heeft en toch een bijzonder professionele website wilt. Redkiwi is dé partij voor webdesign in Breda en omgeving gekoppelt aan eenvoud, betaalbaarheid en professionaliteit. Wij kunnen je website bouwen. Van veel ondernemers in Breda en omgeving horen wij dat zij het lastig vinden om dit belangrijke project uit handen te geven. Daar kunnen wij ons iets bij voorstellen. Als je een visueel en concreet beeld heeft van wat je wilt, dan is het lastig om dat aan een ander over te brengen. Daarom nemen wij de tijd en investeren we graag in het verkrijgen van een duidelijk beeld van je wensen. Dit passen wij toe bij webdesign in Breda, maar natuurlijk ook bij al onze andere projecten in heel Nederland.

Lees meer

Zelf je website beheren

Zoals je kunt lezen, besteden wij grote zorg aan het inventariseren van de wensen van onze klanten. Wat daaruit ook vaak blijkt, is dat het erg belangrijk wordt gevonden om een website zoveel mogelijk zelf te beheersen. Logisch, natuurlijk. Je wilt niet afhankelijk zijn van een externe partij wanneer je snel op de markt of andere omstandigheden wilt inspelen. Redkiwi Webdesign Breda biedt je daarom volop mogelijkheden en altijd maatwerk. Wij kijken verder dan de eindsituatie en de oplevering van de website. Ook na een jaar moet je nog een goed gevoel hebben bij een website. En wanneer je toe bent aan iets nieuws, moet er op hetzelfde platform voortgeborduurd kunnen worden zonder dat weer helemaal opnieuw begonnen moet worden.

Ben je ondernemer of ZZP’er in de regio Breda en ben je geïnteresseerd in webdesign Breda? Zoek je een betrouwbare partner of gewoon informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Redkiwi. Wij zijn bekend met de uitdagingen waar je voor staat en leren je graag kennen.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Bel Savana

Digital strateeg
010 281 96 33
savana@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.