Webdesign Hilversum

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Lees meer

Professioneel webdesign Hilversum

Als ondernemer in Hilversum weet je als geen ander dat je bij de tijd moet blijven, ook met je website. In de snelle wereld van de media ligt de lat net een tikje hoger. Als je op zoek bent naar eigentijds webdesign in Hilversum, kies dan voor het vooruitstrevende internetbureau Redkiwi. Wij zijn een webbureau met vestigingen in onder andere Utrecht, maar dankzij een vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf, onze supportdesk en het online klantencentrum kun je altijd bij ons terecht, ook voor webdesign in Hilversum.

Eén website voor pc, touchpad en smartphone

Redkiwi bouwt eigentijdse websites en maakt daarbij gebruik van responsive design. De website is daarmee uitstekend leesbaar op grote beeldschermen, tablets en mobiele telefoons. Een onmisbaar feature, want als potentiële klanten je zoeken, wil je dat zij jouw onderneming kunnen vinden, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken.

Website in eigen beheer

Een van de grote voordelen van Redkiwi is dat wij websites bouwen met TYPO3, WordPress en Magento, open source software met een makkelijk te gebruiken content management systeem. Als de website gereed is, ga je zelf de website beheren. Dat bespaart je niet alleen tijd en geld; je bent ook op langere termijn niet afhankelijk van webdesign in Hilversum, maar kunt bouwen op een landelijk bureau met specialisten die altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Voordat we de website aan je overdragen, volgen jij en je medewerkers bij ons een praktische workshop. Dat kan bij Redkiwi, maar ook bij jou op locatie. In ons online klantencentrum vindt je alle informatie die je nodig hebt om daarna de website te beheren. Heb je vragen, dan zijn de bekwame medewerkers van onze supportdesk er altijd om deze te beantwoorden en je verder te helpen. Als het nodig is, ook buiten kantoortijden.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.