Webdesign Hoofddorp

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Lees meer

Redkiwi: ook voor webdesign Hoofddorp

In het hedendaagse internetlandschap is het van groot belang om ontwikkelingen bij te blijven. Moderne websites zijn interactieve platforms, waarbinnen de klant met weinig moeite zijn of haar doel kan realiseren, terwijl de omgeving de kans op vroegtijdig afhaken moet minimaliseren. Websites en webshops in het bijzonder hebben namelijk vrijwel altijd een (commercieel) doel. Te veel wordt er bij webdesign naar randvoorwaarden gekeken, terwijl het hoofddoel uit beeld verdwijnt. Wij van Redkiwi kijken juist wél heel nadrukkelijk naar het uiteindelijke doel. Redkiwi is een van de snelst groeiende webbouwers van Nederland en wij werken vanuit Amsterdam en Rotterdam. Vanuit die locaties bestrijken wij echter heel Nederland. Dus ook voor webdesign in Hoofddorp kun je bij Redkiwi terecht.

Wat kan Redkiwi als webdesign bureau betekenen voor mijn bedrijf?

Een leuk uitziende website die technisch goed functioneert kan prima aan de opdrachtbeschrijving voldoen, terwijl deze geen garantie biedt op voldoende geïnteresseerde bezoekers. Maar natuurlijk is dat wel altijd je streven, ongeacht of je dat wel of niet expliciet met ons hebt afgesproken. Het is slechts een voorbeeld van onze werk- en denkwijze. Deze passen wij toe bij al onze klanten. Ook als je op zoek bent naar webdesign in Hoofddorp kan het geen kwaad eens bij ons te informeren.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Bel Savana

Digital strateeg
010 281 96 33
savana@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.