Webdesign Utrecht

Ben je op zoek naar webdesign in Utrecht en naar een partij die je ideeën kan verwezenlijken? Onze ervaring is dat de ideeën van de meeste mensen die een website willen laten bouwen verder reiken dan die website alleen. Dat is eigenlijk vanzelfsprekend, want een website staat niet op zichzelf. Altijd schuilt er een bepaalde vorm van een business model achter. Daarom zien wij webdesign niet als het samenbinden van een aantal webpagina’s met een overeenkomstige lay-out en opmaak. Redkiwi webdesign kijkt nadrukkelijk naar de meerwaarde van een website.

Lees meer

Wat hebben wij concreet te bieden?

Hierboven hebben wij beknopt onze filosofie en kijk op webdesign beschreven. Maar daarmee weet je natuurlijk nog niet of wij daadwerkelijk invulling kunnen geven aan een concept dat je op dit moment waarschijnlijk nog alleen in je hoofd hebt. Redkiwi realiseert websites die er strak uitzien, zeer gebruiksvriendelijk zijn en in alle facetten voldoen aan de beschrijving ‘modern interactief platform’. Daarbij nemen we altijd je gehele bedrijfsfilosofie en doelstelling als uitgangspunt en niet enkel de doelstelling die je ons meegeeft. Wij stellen onszelf altijd de vraag of een website voldoende kan bijdragen aan het bedrijfsmodel. Bedrijven worden steeds afhankelijker van hun online presentatie en sales en dat geeft ons als webbouwer een grote verantwoordelijkheid. Je kan deze doelstellingen wellicht neerleggen bij een lokale speler, maar voor écht hoogwaardig webdesign in Utrecht is er eigenlijk maar één mogelijkheid: Redkiwi webdesign Utrecht.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.