Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Resultaat gerichte website ontwerpen

Een prachtige website is niet voldoende als website ontwerp. Als een bezoeker zijn weg niet door een website kan vinden is deze er snel weer weg. Als de bezoeker moet zoeken naar de navigatie, knoppen of de contact gegevens faalt de website. Een goed website ontwerp houd rekening met de bezoeker.

Ontwerpen met een doel

Niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van de website ontwerp staat bij Redkiwi centraal. Ook de te behalen doelstelling van de website wordt meegenomen in onze ontwerpen. Dit doel wordt omgezet in een concrete actie voor de bezoeker. Het website ontwerp wordt met deze actie in het achterhoofd gemaakt.

Gebruiksvriendelijk website ontwerp

Bij Redkiwi kun je rekenen op een website ontwerp dat gebruiksvriendelijk is. Een website ontwerp wat werkt dankzij duidelijke navigatie, een opvallende contact knop en hoog contrast in de tekst. Zo maakt Redkiwi een website ontwerpen die werken voor de bezoeker en duidelijk leesbaar is.

Dankzij onderzoek van gebruikersgegevens weten wij hoe we de website vriendelijk in gebruik en resultaat gericht kunnen maken. Met deze gegevens wordt inzichtelijk hoe een ontwerp invloed heeft op het gebruik van de website. Zo hebben we inzicht in de leesrichting van de bezoeker, en wanneer een object op de website dusdanig opvalt dat de bezoeker er snel op klikt, zonder dat het teveel de aandacht trekt.

Wil je ook een gebruiksvriendelijk website ontwerp? Neem contact op met Redkiwi voor een kennismakingsgesprek of een offerte.

Meer weten?

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.