Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Onderscheidend webdesign

Gebruikersgemak heeft Redkiwi hoog in het vaandel. Als webdesignbureau ontwerpen we de websites met hoog contrast in de tekst, duidelijke navigatie en een opvallende button voor de actie die de website voor ogen heeft. Zo stellen we de mens achter de website centraal. Als designbureau houden we bij het ontwerp rekening met de leesrichting van de bezoeker, het patroon waarmee een website wordt bekeken en hoe de bezoeker een website scant.

Design portolio

Redkiwi heeft jarenlange ervaring. Onze portfolio spreekt voor zich. Elk design is uniek en afgestemd op de huisstijl en wensen van de cliënt.

Opzoek naar een full service webdesignbureau? Neem contact op met Redkiwi.

Waar houden wij als webdesignbureau rekening mee?

Als webdesignbureau ontwerpt Redkiwi meer dan alleen mooie websites. Een goed bureau houdt ook rekening met gebruikersgemak en resultaat. Daarom denken we ook na over hoe de bezoeker in een paar klikken zijn doel kan bereiken, en ontwerpen we websites met het gewenste resultaat in het achterhoofd.

Actiegericht ontwerpen

Niet alleen het gebruikersgemak staat bij webdesign centraal. De doelstelling van de website speelt ook een belangrijke rol in het design proces. Deze doelstelling wordt voor de bezoeker vertaald naar een concrete actie. En deze actie is een belangrijk onderdeel bij het ontwerpen van de website. Daarom is Redkiwi een webdesignbureau dat websites maakt die voor je werken.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht