Webdesign bedrijf Rotterdam

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Lees meer

Een Rotterdams webdesign bedrijf voor resultaat

Let bij het kiezen van een webdesign bedrijf uit Rotterdam niet alleen op grafische hoogstandjes. Veel webdesign bedrijven zijn bedreven in het maken van hele mooie websites en webshops, maar dit is niet het enige wat belangrijk is om een succesvolle website te ontwerpen. Denk maar eens aan het belang van een goede structuur en navigatie!

Wat is een goed webdesign bedrijf?

Redkiwi Rotterdam is een webdesignbureau wat zich focust op het ontwerpen van websites en webshops die resultaat opleveren. Daarbij is gebruiksvriendelijkheid een belangrijk onderdeel. Goed leesbare teksten door helder contrast, duidelijke navigatie en een opvallende knop voor de uiteindelijke actie zijn daarbij belangrijk. Ons doel is websites ontwerpen waarbij de bezoeker zonder te zoeken of lang na te denken in enkele stappen bij het gewenste resultaat is.

Ontwerpen met een doel

Bij een goed webdesign bedrijf staat gebruikersgemak centraal, maar ook het ontwerpen van een website of webshop met een helder doel voor ogen. Voor elke website gaan we opzoek naar een doelstelling. Deze doelstelling wordt in het ontwerp omgezet naar een concrete actie en deze actie bepaald hoe de navigatie in elkaar steekt. Wat de verhouding van de knoppen is en waar deze in het ontwerp terecht komen. Zo wordt je website ontworpen om er resultaat uit te halen.

Zoek je een website of webshop die de bezoeker tot actie overhaalt? Een webdesign organisatie die websites en webshops ontwerpen die resultaat opleveren? Neem dan contact op met Redkiwi Rotterdam voor een afspraak.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.