Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Wat is belangrijk bij een goed webdesign bedrijf?

Een goed webdesign bedrijf denk ook na over het ontwerpen van doelgerichte websites. Een webdesign bedrijf wat websites ontwerpt die resultaat opleveren.

Gebruiksvriendelijkheid

Redkiwi is een webdesign bedrijf wat zich focust op het ontwerpen van websites die resultaat opleveren. Daarbij is gebruiksvriendelijkheid een belangrijk onderdeel. Goed leesbare teksten door helder contrast, duidelijke navigatie en een opvallende knop voor de uiteindelijke actie zijn daarbij belangrijk. Ons doel is websites ontwerpen waarbij de bezoeker zonder te zoeken of lang na te denken in enkele stappen bij het gewenste resultaat is.

Een webdesign bedrijf voor resultaat

Let bij het kiezen van een webdesign bedrijf niet alleen op grafische hoogstandjes. Veel webdesign bedrijven zijn bedreven in het maken van hele mooie websites. Websites om uren naar te kijken. Maar dit is niet het enige wat belangrijk is om een succesvolle website te ontwerpen.

Ontwerpen met een doel

Bij een goed webdesign bedrijf staat gebruikersgemak centraal, maar ook het ontwerpen van een website met een helder doel voor ogen. Voor elke website gaan we opzoek naar een doelstelling. Deze doelstelling wordt in het ontwerp omgezet naar een concrete actie. Deze actie bepaald hoe de navigatie in elkaar steekt. Wat de verhouding van de knoppen is en waar deze in het ontwerp terecht komen. Zo wordt de website ontworpen om er het beste resultaat uit te halen.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Bel Savana!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Savana Rijneveldshoek (Digital Strateeg)

rijneveldshoek@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Savana een bericht