Webdesign bureau Amsterdam

Redkiwi is een webdesign bureau in Amsterdam. Wij geloven in de krachtige combinatie van webdesign en technologie. Daarom brengen wij in onze website concepten complexe vraagstukken terug tot verrassende eenvoud. Onze UX-designers vormen aan de hand van de gekozen strategie de meest geschikte customer journey. Met onze ontwerpen dragen wij bij aan de impact van jouw organisatie. Een webdesign bureau dat gaat voor digitale impact!

Lees meer

Webdesign bureau Amsterdam

Bij het selecteren van een webdesign bureau zijn er verschillende zaken waar je op moet letten. Veel Amsterdamse bureaus zijn gespecialiseerd in het maken van grafische hoogstandjes. Zij maken websites waar je als bezoeker uren naar kan kijken. Maar is dat de belangrijkste kwaliteit van een webdesign bureau? Wanneer is een webdesign bureau goed?

Een goed bureau kijkt verder dan een mooi ontwerp. Bij een goed bureau wordt er nagedacht over het doel van een website, en de actie waartoe een bezoeker moet komen. Een goed website ontwerp is gericht op resultaat. Als webdesign bureau is Redkiwi Amsterdam constant bezig met het ontwerpen van resultaat gerichte websites. Een belangrijk onderdeel daarvan is gebruikersgemak. Bij het ontwerpen van websites zorgen we ervoor dat de tekst door helder contrast met de achtergrond kleur goed leesbaar is, designen we duidelijke navigatie en zorgen we voor een opvallende knop die de bezoeker tot actie overhaalt.

Actiegericht webdesign

Bij het ontwerpen van websites zorgen we ervoor dat de tekst door helder contrast met de achtergrond kleur goed leesbaar is, ontwerpen we duidelijke navigatie en zorgen we voor een opvallende knop die de bezoeker tot actie overhaalt. Niet alleen het gebruikersgemak staat centraal. De doelstelling die je met de website hebt wordt doorvertaald naar een concrete actie. De indeling, het kleurgebruik en de opmaak van de website wordt toegespitst op het overhalen van de bezoeker om tot actie te komen.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.