Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Onderscheidend webdesign

Bij Redkiwi ontwerpen we websites die echt gebruiksvriendelijk zijn. Elk webdesign kenmerkt zich met duidelijke navigatie, hoog contrast in de tekst en een duidelijke en opvallen de contact button. Zo houdt het webdesign rekening met de mens achter de computer die uw website bezoekt.

Door middel van analyse van bezoekersgedrag kunnen we ons webdesign gebruiksvriendelijk en resultaat gericht maken. Uit een dergelijke analyse komt naar voren hoe een webdesign invloed heeft op het klik gedrag van een bezoeker. Belangrijk is ook het leespatroon van de westerse bezoeker. Deze leest van links boven naar rechtsonder. Daarom begint een webdesign links boven vaak met het logo van het bedrijf en een tagline. In de tagline wordt iets verteld over de website in enkele woorden. Zo kan de bezoeker al snel achterhalen of de website bruikbaar is voor de zoektocht.

Gebruiksvriendelijk website ontwerp

Bij Redkiwi kun je rekenen op een website ontwerp dat gebruiksvriendelijk is. Een website ontwerp wat werkt dankzij duidelijke navigatie, een opvallende contact knop en hoog contrast in de tekst. Zo maakt Redkiwi een website ontwerpen die werken voor de bezoeker en duidelijk leesbaar is.

Dankzij onderzoek van gebruikersgegevens weten wij hoe we de website vriendelijk in gebruik en resultaat gericht kunnen maken. Met deze gegevens wordt inzichtelijk hoe een ontwerp invloed heeft op het gebruik van de website. Zo hebben we inzicht in de leesrichting van de bezoeker, en wanneer een object op de website dusdanig opvalt dat de bezoeker er snel op klikt, zonder dat het teveel de aandacht trekt.

Wil je ook een gebruiksvriendelijk website ontwerp? Neem contact op met Redkiwi voor een kennismakingsgesprek of een offerte.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht