Webdesignbureau Breda

Redkiwi is een webdesignbureau in Breda. Met onze webdesigns hebben wij diverse klanten geholpen om digitale impact te creëren. Wij verdiepen ons in jouw ideeën en bedenken oplossingen die aansluiten op de online strategie. Met concepten die de verwachtingen steeds weer overtreffen. Altijd gericht op tastbare resultaten en gebruiksvriendelijkheid. Zoek je een webdesignbureau uit Breda? Dan ben je bij Redkiwi aan het goede adres.

Lees meer

Webdesignbureau in Breda

Het hebben van een aansprekende website is allang geen voordeel meer ten opzichte van concurrentie. Het is een keiharde randvoorwaarde geworden voor (online) succes. Een aansprekende website is op z’n minst een uithangbord van het bedrijf en in veel gevallen ook een verkoopkanaal op zichzelf. Bij het maken van een website en het kiezen van een goede partner daarbij, ga je dus niet over een nacht ijs. Daarom kies je voor Redkiwi. Het webdesignbureau dat niet alleen aan je verwachtingen kan voldoen, maar die verwachtingen ook nadrukkelijk als uitgangspunt neemt. Tezamen met de verwachtingen van je klanten en doelgroep, natuurlijk. Voor ons is een succesvolle website een website waar je niet alleen tevreden mee bent, maar ook een website die je doelen weet te realiseren. Redkiwi Webdesignbureau Breda kiest nadrukkelijk voor deze twee perspectieven.

Maatwerk in webdesign

Onderscheiden doet je je natuurlijk niet met een standaard format. Tegelijkertijd kunnen wij ons voorstellen dat je een website wilt die zo eenvoudig mogelijk is en, als het even kan, ook intern beheerd kan worden. Gelukkig is dat prima mogelijk, in tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt. Wij maken gebruik van moderne CMS die geavanceerde, aansprekende websites mogelijk maakt die tegelijk betrouwbaar zijn en waarvan je de content eenvoudig zelf kunt beheren en aanpassen. Menig webdesignbureau zal het tegendeel beweren, om je afhankelijk te maken. Wij streven naar een duurzame website waar je over een paar jaar nog steeds tevreden mee bent en die tevens een goede, technische basis biedt voor toekomstige aanpassingen. Je wilt immers niet steeds opnieuw moeten beginnen. Schroom niet om een idee onder onze aandacht te brengen. Wij kunnen en willen vrijwel alles maken, voor grote en kleine partijen.

Zit je met een idee of wil je een nieuwe website en ben je op zoek naar een geschikt webdesignbureau? De enige manier om erachter te komen of Redkiwi het webdesignbureau is dat je zoekt, is om nader kennis te maken. Wij willen je daar graag voor uitnodigen.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.