Webdesignbureau Rotterdam

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Lees meer

Webdesignbureau in Rotterdam

Gebruikersgemak heeft Redkiwi Rotterdam hoog in het vaandel. Als webdesignbureau ontwerpen we de websites en webshops met hoog contrast in de tekst, duidelijke navigatie en een opvallende button voor de actie die de website voor ogen heeft. Zo stellen we als webdesignbureau de mens achter de website centraal.

Met behulp van analyses en onderzoek kunnen we het gedrag van een bezoeker op een site voorspellen. Als Rotterdams webdesignbureau houden we bij het ontwerp rekening met de leesrichting van de bezoeker, het patroon waarmee een website of webshop wordt bekeken en hoe de bezoeker een site scant.

Concrete actie

Niet alleen het gebruikersgemak staat bij een webdesignbureau centraal. De doelstelling van de website of webshop speelt ook een belangrijke rol in het design proces. Deze doelstelling wordt voor de bezoeker vertaald naar een concrete actie en deze actie is een belangrijk onderdeel bij het ontwerpen van de website. Daarom is Redkiwi een webdesignbureau wat websites en webshops maakt die voor je werken. Redkiwi Rotterdam biedt meer dan webdesign. Naast het ontwerpen zorgen we er ook voor dat je website werkend wordt opgeleverd. Daarmee zijn we een fullservice webdesignbureau.

Redkiwi Rotterdam heeft jarenlange ervaring als webdesignbureau. Ons portfolio spreekt voor zich. Elk design is uniek en afgestemd op de huisstijl en wensen van de cliënt.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.