Website designer Breda

Een full service internetbureau uit Breda inschakelen als website designer? Bij Redkiwi beïnvloeden wij eindgebruikers hoe zij een merk zien en wat beïnvloedt hoe we een merk zien? En waarop baseren we onze keuzes? Juist ja: design! Uitstraling is alles, daarom bedenken wij als website designer in Breda creatieve concepten die steeds weer de verwachtingen overtreffen. Om unieke gebruikerservaringen te bieden verdiepen wij onszelf in het gebruikersgedrag van jouw klant/bezoeker. Vanuit daar werken we verder aan het concept voor jouw platform.

Wij maken website designs waarmee gebruikers zich kunnen identificeren. Een design waar zij niet omheen kunnen. En niet meer weg willen als zij het hebben gezien. Een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg ervoor dat het een goede is! En hoe eenvoudiger het website design en het gebruik daarvan is, des te groter het succes.

Lees meer

Website designer in Breda

Er zijn talloze redenen om een website te laten maken en maar heel weinig redenen om er geen te laten maken. Want of je nou ondernemer bent, ZZP’er of anderszins iets wilt organiseren, het internet is dé sleutel tot je doelgroep. Een rol die de komende jaren alleen maar groter wordt. Daarmee heb je natuurlijk nog geen website designer. En een website designer die goed aansluit bij je wensen is dan ook niet gauw gevonden. Waarschijnlijk bestaat die webdesigner ook nog niet, maar je kunt er wel voor zorgen dat deze er komt. Je mag altijd vrijblijvend je wensen en ideeën neerleggen bij Redkiwi. Wij zijn een ervaren partij in website design en horen graag wat je te vertellen heeft. Als je ons vertelt wat je wilt, dan kunnen wij daarmee aan de slag. We bieden inzicht in de mogelijkheden, laten je voorbeelden zien en zo komen we nader tot elkaar.

Van visie naar website design

Redkiwi wil graag een duidelijk beeld van je wensen, voordat we voor je aan de slag gaan. Ook willen we weten wat je met een website wilt bereiken. Allicht kunnen we, vanuit onze ervaring als website designer, je ook van wat ideeën voorzien. Het kan immers ook zijn dat je helemaal nog geen duidelijk beeld voor ogen heeft. Wij stellen ons doel scherp en gaan er dan vol tegenaan. Ons doel is een aansprekende en professionele website waarmee je nog jaren vooruit kunt. Ook streven wij ernaar dat onze klanten, desgewenst, hun website zo zelfstandig mogelijk kunnen beheren. Niet dat wij daaraan onze bijdrage niet willen leveren, maar we hebben gemerkt dat dit voor veel klanten erg belangrijk is. Eigenlijk is dat ook best logisch.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.