Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Dé WordPress expert voor middelgrote en grote bedrijven

Internet heeft ons lees- en zoekgedrag flink veranderd. Alles is op elk moment beschikbaar en consumenten kunnen naar hartenlust het wereldwijde web afstruinen, op zoek naar de gewenste support of het verlangde product. De noodzaak van een vindbare en representatieve website hoeft door ons dan ook nauwelijks onder het voetlicht te worden gebracht. Als je precies zo’n website wilt en tegelijkertijd de kosten beheersbaar wilt houden en het updaten zoveel mogelijk zelf wilt doen, dan is WordPress het voor de hand liggende CMS voor je nieuwe website. Als WordPress expert haalt Redkiwi het maximale uit dit systeem. Niet voor niets gingen vele tevreden klanten je al voor met een WordPress-website bij Redkiwi.

Maar wat betekent dat nou concreet, een ‘WordPress expert’?

  • Redkiwi schetst altijd een helder overzicht van de kosten van realisatie en onderhoud.
  • Je krijgt een website die je verwachtingen overtreft.
  • De nieuwe website is vindbaar en eenvoudig te onderhouden.
  • Wij kennen alle ins- en outs- van dit CMS en komen tot het beste resultaat.

Kies voor een WordPress expert van Redkiwi

WordPress is haast het ideale platform om een website op te realiseren. Het is snel, zoekmachinevriendelijk, eenvoudig te beheren en ook eenvoudig te realiseren. Concreet betekent dat voor je dat wij relatief snel een website voor je kunnen hebben staan, tegen verrassend lage kosten. Dat heeft natuurlijk te maken met de gunstige eigenschappen van WordPress, maar ook zeker met de toewijding van onze medewerkers. Elke WordPress expert van Redkiwi staat te trappelen om voor je aan de slag te gaan. En als experts weten zij natuurlijk waar ze mee bezig zijn. Zij halen stuk voor stuk al het mogelijke uit WordPress en maken precies de website die je voor ogen hebt.

Ben je op zoek naar een WordPress expert en zie je wel iets in de visie van Redkiwi? Wacht dan vooral niet en neem contact op. Wij geven je direct inzicht in de mogelijkheden.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Bel Savana!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Savana Rijneveldshoek (Digital Strateeg)

rijneveldshoek@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Savana een bericht