Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

De WordPress website designer voor middelgrote en grote bedrijven

Redkiwi is een van de snelst groeiende internetbureaus van Nederland. Wij zijn opgericht in 2004 en bedienen inmiddels honderden klanten. Onze kracht ligt in het ontwerpen van websites en webshops, maar onze werkzaamheden op internetgebied beslaan een breder terrein. In samenwerking met onze klanten werken wij namelijk continu aan het bereiken van gestelde online doelen en het maken van nieuwe plannen. Zo bieden wij optimale hosting en complete service. In de afgelopen jaren is Redkiwi uitgegroeid tot een gespecialiseerde WordPress website designer. Een WordPress website kent vele voordelen boven websites op basis van andere softwaresystemen.
Jouw website is altijd up-to-date met WordPress. Website designer Redkiwi maakt het met WordPress eenvoudig voor klanten om online actueel te blijven. Door gebruik te maken van een website met WordPress kies je namelijk voor een systeem waarvoor geen uitgebreide kennis van het bouwen van websites nodig is. Het aanbrengen van wijzigingen in de tekst is zo gebeurd en ook voor het aanpassen van de overige webcontent hoef je geen webspecialist te zijn. Als WordPress website designer bieden wij optimale gebruiksvriendelijkheid en een dynamische website. Je eigen site wordt hierdoor niet alleen aantrekkelijker voor de bezoekers, maar wordt door zijn actieve status ook sneller gevonden door zoekmachines.

Redkiwi: houdt het simpel

Het gebruiksgemak dat wij je met WordPress website design kunnen bieden, heeft CMS als uitgangspunt. CMS staat voor Content Management System en is een softwaretoepassing die automatisch in een door jou gekozen lay-out online verschijnt. Het toevoegen van HTML-codes is bij een website op basis van WordPress dus niet nodig. En je kunt altijd rekenen op de hulp van Redkiwi; onze kennis en ervaring staan tot je beschikking. Redkiwi is niet voor niets het snelst groeiende internetbureau van Nederland en biedt je een WordPress website designer met ervaring.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Bel Savana!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Savana Rijneveldshoek (Digital Strateeg)

rijneveldshoek@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Savana een bericht