Webdevelopment

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Webdevelopment

Wil je een website die je bedrijf echt verder helpt? Redkiwi is de partner die vorm geeft aan je wensen en ambities. In het verleden sprak men wel over een website bouwen. Webdevelopment is meer dan hippe term waarmee hetzelfde bedoeld wordt.

Uiteraard ‘bouwen’ wij een website voor je, maar het woordje ‘development’ impliceert een ontwikkeling. Een ontwikkeling die verder reikt dan het bouwen en opleveren van een website. Wij bedoelen met webdevelopment het creëren en onderhouden van een online omgeving die optimaal voorziet in zijn doel. Dat zijn meestal jouw doelen als ondernemer. Wil je je bedrijf voorstellen, je klanten naar je winkel lokken, blogs laten lezen of zelfs direct online verkopen? Dit soort vragen beïnvloeden de aanpak die wij hanteren. En in de dynamische omgeving van het internet is voortschrijdend inzicht en constante verbetering een noodzakelijke voorwaarde voor succes.

Jouw partner in webdevelopment

Redkiwi is de internetpartner van veel bedrijven. Variërend van ZZP’ers tot internationaal opererende bedrijven. Net zoals webdevelopment iets anders is dan een website bouwen, is ook een partner iets anders dan een dienstverlener. Het verschil zit hem in onze proactieve houding ten aanzien van jouw doelen. Als wij die kennen, kunnen we niet alleen werken vanuit die doelen, maar in het vervolg ook zelf verbeteringen aandragen op basis daarvan. Wij leveren niet zozeer on demand, maar denken zelf actief mee.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.