Webdevelopment Amsterdam door Redkiwi

Samen maken we impact en boeken wij resultaat in de digitale wereld, in welke branche je ook actief bent, wij, als digital agency, weten de juiste snaar te raken bij je bezoekers.

Lees meer

Webdevelopment Amsterdam

Wil je een website die je bedrijf echt verder helpt? Redkiwi Webdevelopment Amsterdam is de webdeveloper die jou helpt vorm te geven aan je wensen en ambities. Vroeger sprak men ook wel over ‘een website bouwen’. Webdevelopment is echter meer dan een hippe term waarmee hetzelfde bedoeld wordt.

Uiteraard ‘bouwt’ Redkiwi Webdevelopment Amsterdam een website voor je, maar het woordje ‘development’ impliceert een ontwikkeling. Een ontwikkeling die verder gaat dan enkel het snel bouwen en opleveren van een website. Redkiwi bedoelt met webdevelopment het creëren en onderhouden van een online platform die ingericht is in het behalen van zijn doel. Is jouw website je visitekaartje, wil je klanten naar je winkel trekken, interessante artikelen laten lezen of direct online aankopen laten doen? Dit soort vragen zijn van belang om de aanpak te kiezen die Redkiwi Webdevelopment Amsterdam hanteert. En in de dynamische online omgeving is voortschrijdend inzicht en verbetering een noodzakelijke voorwaarde voor succes. Create digital impact met Redkiwi Webdevelopment Amsterdam!

Jouw partner in webdevelopment in Amsterdam

Redkiwi Webdevelopment Amsterdam is de internetpartner van ZZP’ers tot internationaal opererende bedrijven. Een partner is iets anders dan een dienstverlener, net zoals webdevelopment iets anders is dan een website bouwen. Het verschil zit hem in onze houding: proactief ten aanzien van jouw doelen. Als wij jouw doelen kennen, kunnen we niet alleen van daaruit werken, maar op basis daarvan ook zelf verbeteringen voorstellen. Wij denken zelf actief mee, in plaats van enkel on demand te leveren, zodat jouw website actueel en concurrerend blijft.

Contact webdevelopment Amsterdam

Redkiwi Webdevelopment Amsterdam staat voor een duurzame samenwerking die tot meetbare resultaten leidt. Om dit makkelijker te maken werken we vanuit een aantal locaties in Nederland, zodat jouw persoonlijke contactpersoon van Redkiwi Webdevelopment Amsterdam altijd dichtbij is. Wil je weten wat wij precies voor je kunnen doen? Vraag het gerust. Wij horen je graag aan en vertellen je alles over de mogelijkheden bij Redkiwi Webdevelopment Amsterdam.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Savana

Digital strateeg
010 281 96 33
savana@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.