Webdevelopment Breda

Samen maken we impact en boeken wij resultaat in de digitale wereld, in welke branche je ook actief bent, wij, als digital agency, weten de juiste snaar te raken bij je bezoekers.

Lees meer

Webdevelopment door Redkiwi Breda

Wil je een website die je bedrijf echt verder helpt? Redkiwi Breda is de partner die vorm geeft aan je wensen en ambities. In het verleden sprak men wel over een website bouwen. Webdevelopment is meer dan hippe term waarmee hetzelfde bedoeld wordt.

Uiteraard ‘bouwen’ wij een website voor je, maar het woordje ‘development’ impliceert een ontwikkeling. Een ontwikkeling die verder reikt dan het bouwen en opleveren van een website. Wij bedoelen met webdevelopment het creëren en onderhouden van een online omgeving die optimaal voorziet in zijn doel. Dat zijn meestal jouw doelen als ondernemer. Wil je je bedrijf voorstellen, je klanten naar je winkel lokken, blogs laten lezen of zelfs direct online verkopen? Dit soort vragen beïnvloeden de aanpak die wij hanteren. En in de dynamische omgeving van het internet is voortschrijdend inzicht en constante verbetering een noodzakelijke voorwaarde voor succes. Create digital impact met Redkiwi Breda!

Jouw partner in webdevelopment in Breda

Graag werken we met jou aan een duurzame samenwerking die tot meetbare resultaten leidt. Om deze samenwerking makkelijker te maken werken we vanuit een aantal locaties in Nederland. Zo is je persoonlijke contactpersoon bij Redkiwi nooit ver weg. Wil je weten wat wij precies voor je kunnen doen? Bijvoorbeeld omdat je met een idee zit en je wil weten hoeveel dat zou gaan kosten. Vraag het ons gerust. Wij horen graag wat je te vertellen hebt en willen je alles vertellen over de mogelijkheden van webdevelopment door Redkiwi.

Jouw partner in webdevelopment

Redkiwi is de internetpartner van veel bedrijven in en rond Breda. Variërend van ZZP’ers tot internationaal opererende bedrijven. Net zoals webdevelopment iets anders is dan een website bouwen, is ook een partner iets anders dan een dienstverlener. Het verschil zit hem in onze proactieve houding ten aanzien van jouw doelen. Als wij die kennen, kunnen we niet alleen werken vanuit die doelen, maar in het vervolg ook zelf verbeteringen aandragen op basis daarvan. Wij leveren niet zozeer on demand, maar denken zelf actief mee. Zo houd je jouw website actueel en concurrerend, zonder steeds zelf te moeten bedenken welke online ontwikkelingen voor jou relevant zijn. Een goede website is tenslotte geen appel die je koopt op de markt, waarna je de marktkoopman weer gedag zegt.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Savana

Digital strateeg
010 281 96 33
savana@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.